Dan W. Colliander Suunto Oy:n toimitusjohtajaksi


Amer-yhtymään kuuluvan Suunto Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.8.2000 alkaen Dan W. Colliander (38). Hän siirtyy Amerin palvelukseen The Gillette Companysta Bostonista Yhdysvalloista, missä hän on viimeksi vastannut yhtiön partakone- ja partateräliiketoiminnasta ja sen globaalista strategiasta.
 
Dan W. Colliander on hankkinut laajan kansainvälisen kokemuksen tunnettujen merkkituotteiden myynti- ja markkinointitehtävissä ja vastannut niiden liiketoimintastrategioiden laatimisesta ja toteuttamisesta.
Colliander on suomalainen ja hän aloitti uransa The Gillette Companyn palveluksessa Helsingissä vuonna 1984.
Vuodesta 1987 hän on toiminut The Gillette Companyn ja sen tytäryhtiöiden palveluksessa ulkomailla, ensin Englannissa, Ruotsissa sekä Saksassa ja vuodesta 1996 lähtien Yhdysvalloissa, missä hän on The Gillette Companyn lisäksi toiminut sen tytäryhtiöiden Braun Inc:in ja Oral-B Laboratories'in palveluksessa.
 
Dan W. Colliander suoritti yliopistotutkinnon vuosina 1978-1982 Embry-Riddle Aeronautical Universityssä Floridassa. Jatko-opintoja hän on suorittanut mm. Ranskassa INSEADissa (CEDEP), missä hän on käynyt kaksivuotisen General Management Program -ohjelman.
 
AMER-YHTYMÄ OYJ
Viestintä
 
Marja-Leena Simola
viestintäjohtaja
puh. (09) 7257 8306
faksi: (09) 791 385
sähköposti: marja-leena.simola@amer.fi