Nokia toimittaa DSL-laajakaistaratkaisun Jixi TB:lle Kiinaan


Nokia ja kiinalainen Jixi Telecommunications Bureau, joka toimii Heilongjiang Telcommunicationsin alaisuudessa, ovat allekirjoittaneet sopimuksen DSL-laajakaistaratkaisun toimittamisesta. Nopeat Internet yhteydet mahdollistava verkko tulee käyttöön Kiinan Heilongjiangin provinssissa. Heilongjiang Telcommunications on China Telecomin divisioona.

Nokia toimittaa Jixi TB:lle D50e DSLAM (Digital Subscriber Line Access Multiplexer) -järjestelmän ja verkonhallintapalvelut. D50e on myös äskettäin sertifioitu IP-pohjaiseen verkkoliikenteeseen, joka mahdollistaa operaattorille joko ATM- tai IP-rajapinnan käytön.

"Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöstämme Heilongjiang Telcommunicationsin ja sen divisioonan Jixi TB:n kanssa Laajakaistaverkot mahdollistavat nopeat Internet yhteydet ja tuovat uudet Internet palvelut asiakkaille. Tämä sopimus korostaa Nokian vahvuutta tehokkaiden laajakaistaratkaisujen toimittajana", sanoo johtaja Andrew Page Nokia Networksista.

Nokia D50e on joustava, kaksivaiheinen asynkroniseen toimintaan perustuva DSLAM (Digital Subscriber Access Line Multiplexer) -järjestelmäalusta, jonka avulla operaattorit pystyvät tarjoamaan asiakkailleen kattavan joukon huippuluokan DSL-palveluita jopa 8 megabitin sekuntinopeudella. Yhdessä Nokian muiden Internet-tuotteiden kanssa Nokia D50e mahdollistaa optimaalisen laajakaistaisen DSL-yhteyden.

Nokia on Kiinan johtavia tietoliikennetoimittajia. Nokialla on Kiinassa yli 20 myyntitoimistoa, kahdeksan yhteisyritystä ja kaksi tuotekehitysyksikköä. Henkilöstömäärä on yli 5000.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38193
nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com
www.nokia.fi