Priv. til red.: Pressen inviteres til utdelingen av Telenors kulturpris


I tillegg til prisseremonien byr vi på et spennende program med internasjonale og nasjonale musikere og dansere. Shallum Xavier, danseren Hilde Mjåvatn, Frode Alnæs og Helene Bøksle er noen av utøverne. I år som i fjor har vi med oss storband under ledelse av kapellmester og arrangør Lars Erik Gudim. Kveldens konferansier er Torbjørn Harr.
 
Telenors kulturpris er på 250.000 kroner og deles ut for tolvte gang. Nytt av året er at prisen er internasjonal og således gjenspeiler Telenors virksomhet. Årets prisvinner har også en internasjonal profil og bred erfaring som kulturformidler. Vinneren er selvsagt til stede og vil motta prisen denne kvelden. Tidligere prisvinnere er Svein Tindberg, Wenche Øyen, Kjersti Alveberg, Kari Bremnes, Torun Lian, Juni Dahr, Ingvar Ambjørnsen, Verdensteatret, Ingrid Lorentzen, Anne Marit Jacobsen og fjorårets vinner var Det internasjonale Barnekunstmuseet.
 
Publikum vil bestå av representanter for kultur-, samfunns- og næringsliv, herunder Telenors fremste kunder og kontakter samt Telenors ledelse.
 
Enkel servering fra kl. 1900. Konsert og prisutdeling starter kl. 2000.
Det er begrenset antall plasser og vi ber derfor om en tilbakemelding dersom dette er interessant.
 
Kontaktperson:
Scott Engebrigtsen, informasjonssjef i Telenor, e-post: scott@telenor.com, tlf. 90043484.