TANSKALAINEN RAKENNUSYHTIÖ E. PIHL & SØN A.S. ULKOISTAA KALUSTOA RAMIRENTILLE


Vantaa, Suomi, 2010-12-14 13:52 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- RAMIRENT OYJ    LEHDISTÖTIEDOTE                                                

TANSKALAINEN RAKENNUSYHTIÖ E. PIHL & SØN A.S. ULKOISTAA KALUSTOA RAMIRENTILLE

Yksi Tanskan johtavista rakennusyhtiöistä E. Pihl & Søn A.S. (Pihl) on allekirjoittanut viisivuotisen vuokrasopimuksen ja ulkoistaa samalla kevyen kaluston ja henkilö- ja tavarahissitoiminnan Ramirentille.

Vuonna 1900 perustettu perheyritys Pihl toimii 16 eri maassa eri aloilla aina suurista infrastruktuuriprojekteista vesivoimalaitosprojekteihin ja asuntorakentamiseen. Kokonaisliikevaihto oli viime vuonna 733 miljoonaa euroa, josta liikevaihtoa Tanskan markkinoilla kertyi 333 miljoonaa euroa. Ramirentille sopimus Pihlin kanssa merkitsee arviolta 2-3 miljoonan euron liikevaihtoa vuositasolla Tanskassa.

"Tällä sopimuksella jatkamme hyvää yhteistyötämme Ramirentin kanssa. Tämä ratkaisu lisää toimintamme tehokkuutta ja joustavuutta," sanoo E. Pihl & Søn A.S:n Plant Departmentin johtaja Niels Erik Niebuhr.

"Kaluston ulkoistamissopimuksella asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Tämä on tärkeä osa strategiaamme: yksinkertaistaa ja tehostaa asiakkaittemme toimintoja", sanoo toimitusjohtaja Erik Høi, Ramirent Denmark. "Olemme iloisia voidessamme julkistaa tämän sopimuksen, joka syventää yhteistyötämme Pihlin kanssa ja vahvistaa asemaamme Tanskan markkinoilla."

Ramirent on johtava rakennuskonevuokraamo Tanskassa. Vuonna 2009 liikevaihto oli 43 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on 20 toimipistettä Tanskassa, ja se työllistää 148 henkeä. 

Vantaa, 14.12.2010                                                          

RAMIRENT OYJ 
Magnus Rosén                            
toimitusjohtaja                                                              


LISÄTIEDOT                                                           

Toimitusjohtaja Erik Høi, Ramirent Denmark, puhelin +45 4040 22 04, sähköposti: eho@ramirent.dk.

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ramirent.com

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2009 konsernin liikevaihto oli 503 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.000 työntekijää 375 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.