Netop Solutions vinder stor ordre på det amerikanske marked


Birkerød, Danmark, 2010-12-29 13:52 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Selskabsmeddelelse nr. 32-2010                                                                                                           

 

29. december 2010

 

Netop Solutions vinder stor ordre på det amerikanske marked

 

Netop Solutions har modtaget en ordre på ca. DKK 1,9 mio. inden for Netop Solutions’ produktområde, Netop Remote Control, fra en større amerikansk finansiel institution. Kunden har valgt at implementere Netop Remote Control som centraliseret værktøj til at yde sikker fjernbetjent IT-support til medarbejderne samt udvalgt hardware i institutionens filialer.

Som det førende produkt på markedet for sikker fjernbetjening af IT, sikrer Netop’s Remote Control–løsning, at kunden kan fjernbetjene servere, terminaler og pengeautomater, samt yde IT-support til brugere, samtidig med de strenge sikkerhedsregulativer gældende for den finansielle sektor, herunder de amerikanske Sarbanes-Oxley regler og PCI sikkerhedsstandarder, overholdes.

Den finansielle institution er over 70 år gammel og har godt 1,6 millioner kunder og en balance på over DKK 100 mia. Kunderne serviceres af ca. 3.000 ansatte fordelt på mere end 265 filialer samt via over 1.100 pengeautomater. Den centrale Netop Remote Control-løsning sikrer, at en mindre og strømlinet IT-support organisation kan yde en effektiv service til både kunder og ansatte i banken, hvorved der opnås betydelige besparelse i forhold til alternative løsningsmodeller.

Kurt Bager, administrerende direktør i Netop Solutions, udtaler: ”Vi er meget tilfredse med den betydelige ordre, som er et gennembrud for os indenfor vores fokus på sikkerhed og compliance rettet blandt andet i mod amerikanske finansielle institutioner. Vi vil søge at anvende dette gennembrud til at ekspandere i USA og øge vores markedsandel inden for dette vigtige og økonomisk attraktive segment ved at vise, at Netop Remote Control er en naturlig del af vores kunders forretningsmodel.”

Kunden er en ny kunde, som efter en testperiode og afprøvning af produktet har valgt løsningen fra Netop Solutions, hvor især sikkerhed, stabilitet og efterlevelse af en række sikkerheds- og compliance-relaterede forhold har haft en afgørende betydning for kundens valg af Netop Remote Control.

Ordren er et resultat af Netop Solutions’ salgsstrategi med fokus på større organisationer, hvor Netop Solutions’ produkter kan medvirke til et mere effektivt brug af fjernbetjeningsværktøjer og hvor sikkerhed, compliance og risikostyring er vigtige parametre for disse virksomheder.

Ovennævnte ordre medfører ingen ændringer af Netop Solutions’ tidligere meddelte forventninger til 2010.

  

Netop Solutions A/S

Netop udvikler og sælger software-løsninger, der giver mulighed for hurtig, sikker og stabil overførsel af video, skærmbilleder, lyd og data over internettet. Selskabet har tre forretningsområder: Administration, Education og Communication.  Netops unikke og omkostningsbesparende Administration-løsninger gør arbejdslivet lettere for it-professionelle med sikre remote control løsninger. Med de markedsledende Education-løsninger til classroom management og corporate e-learning, hjælper Netop elever og lærere til at opnå optimale resultater gennem virtuel undervisning. Netops Communication-løsninger lader kunder, partnere og kolleger mødes nemt og sikkert i det virtuelle rum via chat, video og tale over internettet. Netop beskæftiger ca. 140 ansatte og har datterselskaber i USA, England, Rumænien og Schweiz. Selskabet sælger sine løsninger til offentlige og private kunder i mere end 80 lande. Netop Solutions A/S er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen. I 2009 omsatte Netop for DKK 85 mio. Læs mere på: www.netop.com.

 

         Kontakt
         
         Administrerende direktør Kurt Bager
         
         Telefon: 45 90 25 25
         
         E-mail: kgb@netop.com


Attachments

FB_ Meddelelse nr. 32_Netop Solutions vinder stor ordre pa det amerikanske marked_29_12_2010.pdf