LIVE uit Davos, Zwitserland, de NASDAQ Opening Bell ceremonie

NASDAQ OMX presenteert de 6e Jaarlijkse Opening Bell van de jaarlijkse vergadering van het Wereld Economisch Forum


ADVIES, 2011-01-26 17:29 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Wat:

De NASDAQ OMX Group, Inc zal zijn markt op afstand buiten de Verenigde Staten openen vanuit Davos, Zwitserland tijdens de jaarlijkse vergadering van het Wereld Economisch Forum. Op donderdag 27 januari zal NASDAQ OMX Chief Executive Officer Bob Greifeld deelnemen aan het openen van de markt met NASDAQ OMX functionarissen en NASDAQ genoteerde bedrijven. Dit is de zesde keer dat NASDAQ OMX een markt op afstand heeft geopend vanuit Davos.

De Opening Bell ceremonie zal tegelijkertijd worden getoond op de NASDAQ MarketSite Tower, het iconische digitale NASDAQ teken in het hart van Times Square en de Nasdaq Wall binnen de MarketSite uitzending studio.

De Nasdaq Opening Bell is een ceremonieel evenement dat dagelijks gehouden wordt om het virtuele marktmodel van NASDAQ OMX te vertegenwoordigen. Als gevolg daarvan kan de NASDAQ markt vanaf elke locatie worden geopend en zo elektronisch beleggers en marktdeelnemers uit de hele wereld samenbrengen om het begin van de handelsdag te markeren.

Wie:

- Bob Greifeld, Chief Executive Officer, NASDAQ OMX;

- Bruce Aust, Executive Vice President, NASDAQ OMX;

- Anna Ewing, Executive Vice President en Chief Information Officer, NASDAQ OMX;

- Adena Friedman, Chief Financial Officer & Executive Vice President, NASDAQ OMX

Wanneer:

Donderdag, 27 januari 2011

NASDAQ Opening Bell ceremonie:

06:20 PT/09:20 ET/14:20 GMT, 15:20 Zwitserland.

tot

06:35 PT/09:35 ET /14:35 GMT, 15:35 Zwitserland.

Waar:

Hallenbad Gebouw, Davos Zwitserland

Op het dak naast het congrescentrum*

WEBCAST:

Een live webcast van de NASDAQ Opening Bell zal beschikbaar zijn op: http://www.nasdaq.com/reference/marketsite_about.stm.

UITZENDING:

Tijd - 15:20 - 15:35 CET (locale Zwitserse tijd)

IS9/24C -- Internationale Satelliet

Bandbreedte: 9 Slot A

Polarisatie: Verticaal

FEC: 3/4

Symbol rate: 6,1113

Data rate: 8,448

Downlink freq: 4146,5 H

Voor technische assistentie tijdens uw feed, neem contact op met de juiste AMNS operatie faciliteit:

AMNS CT - 203-965-6372

AMNS NJ - 201-784-2003

AMNS NY - 212-599-1391

New York - Binnenlandse Feed

De Opening Bell is beschikbaar van 9:20 to 9:35 op AMC 3/C20 DL 4100V. De feed is ook te vinden op de Ascent fiber 1623. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met Jolene Libretto op (646) 441-5220.

Facebook en Twitter:

Voor multimedia functies, zoals exclusieve inhoud, foto postings, status updates en video van de bell ceremonie, bezoek onze Facebook pagina op:

http://www.facebook.com/nasdaqomx

Voor nieuws tweets, bezoek onze Twitter-pagina op:

http://twitter.com/nasdaqomx

Webcast:

Een live webcast van de NASDAQ Opening Bell zal beschikbaar zijn op:

http://www.nasdaq.com/about/marketsitetowervideo.asx

Foto's:

Om een hoge resolutie foto van de Markt Open te verkrijgen, ga naar http://www.nasdaq.com/reference/marketsite_events.stm en klik op de markt sluiting van uw keuze.

RSVP:

Graag een RSVP sturen aan Jolene Libretto, via +1 646 441 5220 of Jolene.libretto @ nasdaqomx.com

Over NASDAQ OMX:

De NASDAQ OMX Group, Inc is de grootste exchange onderneming in de wereld. Het biedt handel, uitwisseling van technologie en diensten aan openbare bedrijven in zes continenten, met meer dan 3.600 beursgenoteerde ondernemingen. NASDAQ OMX biedt veelvoudige kapitaalverhogende oplossingen aan bedrijven over de hele wereld, met inbegrip van haar Amerikaanse ter beurze genoteerde markt, NASDAQ OMX Nordic, NASDAQ OMX Oostzee, NASDAQ OMX First North en de Amerikaanse 144A sector. Het bedrijf biedt handel in meerdere beleggingscategorieën, waaronder aandelen, derivaten, schuld, goederen, gestructureerde producten en exchange-traded funds. NASDAQ OMX technologie ondersteunt de operaties van meer dan 70 beurzen, clearing-organisaties en centrale effectenbewaarinstellingen in meer dan 50 landen. NASDAQ OMX Nordic en NASDAQ OMX Oostzee zijn geen rechtspersonen maar beschrijven het algemene aanbod van NASDAQ OMX beurzen in Helsinki, Kopenhagen, Stockholm, IJsland, Tallinn, Riga, en Vilnius. Voor meer informatie over NASDAQ OMX, bezoek http://www.nasdaqomx.com. * Volg NASDAQ OMX op Facebook (http://www.facebook.com/pages/NASDAQ-OMX/108167527653) en Twitter (http://www.twitter.com/nasdaqomx).

NDAQA

         CONTACT: Media Contact:
         Frank DeMaria
         NASDAQ OMX
         +1 (347) 415-1607
         Frank.DeMaria@nasdaqomx.com