SEB Wealth Management pārvaldīta atvērta ieguldījumu fonda „Latu rezerves fonds” pārvaldes nolikuma jauna redakcija

Riga, 2011-02-03 09:46 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Vēlamies Jūs informēt, ka 2011. gada 25. Janvārī Finanšu un kapitāla tirgus komisijā tika reģistrēta Latu rezerves fonda (turpmāk tekstā – LRF) pārvaldes nolikuma jaunā redakcija. Pārvaldes nolikuma jaunā redakcija stājas spēkā šī gada 3. februārī.

LRF pārvaldes nolikumā tika veikti šādi grozījumi:

• tika precizēts pārvaldes nolikuma 15. punkts „Fonda prospekta un nolikuma grozīšanas kārtība” nosakot, ka „Ja Fonda prospektā veikti grozījumi, ņemot vērā izmaiņas Sabiedrības kapitālā, padomes vai amatpersonas sastāvā vai citas pārmaiņas Sabiedrības vai Fonda darbībā, kuras atbilstoši Ieguldījumu pārvaldes sabiedrību likumam ir jāsaskaņo ar Komisiju, tad minētie Fonda prospekta grozījumi stājās spēkā pēc to apstiprināšanas Sabiedrības valdē” ;
  • pārvaldes nolikumā visās vietās, kur ir minēta A/S „SEB banka” kontaktinformācija, tika ierakstīts jauns tālruņa numurs 8777.

Nataļja Salmanova
         tālr.: 67 21 5890
         IP AS "SEB Wealth Management"

Attachments