Finnforest Interiors -sisustusmaailma


Metsäliiton Puutuoteteollisuus tuo markkinoille uuden Finnforest Interiors -sisustusmaailman. Sisustusmaailma on kokoelma tyylejä, värejä ja muotoja – kaikkea sitä, mistä rakentuu tunnelmallinen sisustus. Lähtökohtana kokonaisen sisustusmaailman luomiseen on halu auttaa kotisisustajaa löytämään omaan tyyliin sopivat sisustuskokonaisuudet ja -ratkaisut ja luoda uusi tapa sisustaa Finnforest-sisäverhoustuotteilla.

Finnforest Interiors -sisustusmaailma koostuu kolmesta erilaisesta tyylistä, jotka kuvastavat erilaisia sisustajia ja makuja. Eri sisustustyylejä yhdistää oivaltava puupaneelin käyttö. ”Jo yksi puulla verhoiltu tehosteseinä muodostaa sisustuselementin, joka luo vahvan tunnelman huonetilaan.” kertoo tuotepäällikkö Maija Vanttaja Metsäliiton Puutuoteteollisuudesta.

”Sisustustyyleistä Nature edustaa luonnonläheistä harmoniaa ja raikkautta, City puolestaan on tiivistunnelmainen, hienostunut ja kaupunkimainen ja Pop pirteän värikäs ja trendikäs. Kaikkien sisustustyylien pääelementti on puu, sen erilaiset pinnat, muodot ja värivaihtoehdot. ”

Tyyleihin kuuluvien tuotteiden värimaailma on suunniteltu tyyleihin sopivaksi ja tuotteiden pinta on karheaa, harjattua tai sileää tyylistä riippuen. Puu on myös ekologinen sisustusvaihtoehto, joka saadaan kotimaisista, kestävästi hoidetuista metsistä.

Finnforest Interiors -tyylit on suunniteltu yhteistyössä arkkitehti Jukka Lommin kanssa.

Finnforest -sisustusmaailmaan voi tutustua mm. Turun Rakentamisen ja sisustaminen messuilla 4.-6.2.2011 sekä Lahden Raksa-messuilla 18.–20.3.2011.

Valitse oma sisustustyylisi: www.finnforest.fi/interiors

Kuvat Metsäliiton datapankissa:

http://databank.metsaliitto.com/metsaliitto/finnforest.jsp?x=6068253&i=23471348218171222316580109776924613357

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Seppo Lillstrang, Metsäliiton Puutuoteteollisuus, Kodin ja asumisen tuotteet, puh. 040 1816 863.

 

Metsäliiton Puutuoteteollisuus (kansainvälisesti Finnforest) on johtava ekotehokkaiden puupohjaisten ratkaisujen toimittaja. Rakentamiseen ja sisustamiseen tarkoitetut tuotteet ovat energiatehokkaita koko elinkaarensa ajan ja edistävät rakennetun ympäristön ja asumisen laatua. Tuotteita ja toimitusketjua kehitetään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä rakennusteollisuuden, muiden teollisten asiakkaiden sekä kaupan kanssa