RAMIRENT HANKKI KONEVUOKRAAMOTOIMINNAN TšEKIN TASAVALLASTA


 

Ramirent on hankkinut tšekkiläisen yrityksen Stavební Doprava a Mechanizace (SDM) konevuokrausliiketoiminnan. Yritysosto vahvistaa Ramirentin läsnäoloa Tšekin tasavallassa kolmella uudella toimipisteellä.                                                                            

Stavební Doprava a Mechanizace perustettiin vuonna 1992 jälleenmyyjänä, huoltoliikkeenä ja vuokrauspalveluja tarjoavana yrityksenä. Valikoima sisältää yleisvuokralaitteita, alumiinisia telineitä, sähkögeneraattoreita ja henkilö- ja tavarahissejä. Asiakkaina on erilaisia toimijoita rakennusalalta. Yrityksellä on toimipisteitä kolmessa paikassa Prahassa, Mukařovissa ja Brnossa Tšekin tasavallassa. Yritys työllistää 10 henkilöä, jotka toimivat joko toimipistepäällikköinä tai teknikkoina. He jatkavat yrityksessä Ramirentin vanhoina työntekijöinä.

“Ramirentin strategian mukaisesti tämä osto laajentaa maanlaajuista peittoamme ollaksemme lähellä asiakastamme. SDM:n toimipisteiden sijainti täydentää erinomaisesti olemassa olevaa verkostoamme, tuo synergiaa sekä parantaa asiakaspalvelua”, sanoo Tomasz Walawender, SVP, Ramirent Europe Central. “Toivotan lämpimästi SDM:n tervetulleeksi Ramirent-konserniin”.

SDM toiminnot sulautetaan Ramirent-konserniin 1.4.2011. Oston jälkeen Tšekin tasavallassa on 27 toimipistettä.                     

 

LISÄTIEDOT:
Tomasz Walawender, SVP, Ramirent Europe Central, puh. +48 32 258 05 21
Magnus Rosén, konsernijohtaja, puh. 020 750 2845 

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2010 konsernin liikevaihto oli 531 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.000 työntekijää 378 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

JAKELU                                                                 
NASDAQ OMX Helsinki                                                            
Keskeiset tiedotusvälineet                                                              
www.ramirent.com