2011.gada 21.martā tika veiktas izmaiņas IP AS „SEB Wealth Management” padomes sastāvā


Ar šo vēlamies Jūs informēt, ka 2011.gada 21.martā tika veiktas izmaiņas IP AS „SEB Wealth Management” padomes sastāvā:

Padome:

Norling Kjell Ake - Padomes priekšsēdētājs (līdz 21.03.2011 Padomes priekšsēdētāja vietnieks)

Ozols Ainārs - Padomes priekšsēdētāja vietnieks  (līdz 21.03.2011 Padomes priekšsēdētājs)

Davill Carl Stefan - Padomes loceklis

Iržikevičius Jonas - Padomes loceklis

Tetere Ieva - Padomes loceklis

 

IP AS „SEB Wealth Management” valde kopš 2011. gada 03. janvāra:

Misiņš Pāvils – Valdes priekšsēdētājs

Pāvils Misiņš SEB bankā strādā jau vairāk kā 4 gadus, savu karjeru bankā uzsākot kā Lielo uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vecākais korporatīvo darījumu vadītājs. Pirms pievienošanās SEB bankas komandai, Pāvils 8 gadus strādājis HSBC bankā Londonā, darbojoties gan klientu apkalpošanas, gan risku vadības jomā. Pāvils Misiņš beidzis Rīgas Ekonomikas augstskolu ar specializāciju biznesa vadībā, kā arī ieguvis MBA grādu finansēs Līdsas universitātē (University of Leeds) Lielbritānijā.

Rozenfelds Jānis – Valdes priekšsēdētāja vietnieks, Pārvaldīšanas nodaļas vadītājs.

Jānis Rozenfelds 2000.gadā beidzis Rutgers University, Newark, New Jersey (ASV) un ieguvis maģistra grādu biznesa vadībā. No 1994.-2001.gadam Deutche Bank (ASV) ieguldījumu pārzinis. No 2002.gada janvāra līdz maijam Computershare Trust Company of Canada (Kanāda) grāmatvedis. No 2002.gada jūnija līdz decembrim Sprucegrove Investment Management Ltd. (Kandāda) vērtspapīru portfeļu pārzinis. No 2003.gada maija līdz septembrim Latvijas Bankā riska kontroles speciālists. No 2003.gada oktobra a/s ”Latvijas Unibanka” par vērtspapīru speciālistu, vēlāk SEB Wealth Management par portfeļu pārvaldnieku un valdes locekli.

Zivtiņš Jānis – Valdes loceklis, Pārdošanas nodaļas vadītājs

Jānis Zivtiņš IP AS ”SEB Wealth Management” strādā kopš 2007.gada decembra pārdošanas nodaļas vadītāja amatā un no 2010.gada decembra ir iecelts valdes locekļa amatā. Jānis Zivtiņš ir guvis vadītāja darba pieredzi kā dažādu struktūrvienību vadītājs tādās pazīstamās finanšu institūcijās kā Hipotēku banka, Hipolīzings un SEB Wealth Management, gan kā SIA Stone Development uzņēmuma vadītājs. Jānis Zivtiņš 1996.gadā beidzis Latvijas Lauksaimniecības universitātes Ekonomikas fakultāti un ieguvis ekonomikas bakalaura grādu uzņēmējdarbībā.