Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen SmallCap Danmark


Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen SmallCap Danmark (CVR nr. 29218153) torsdag d. 28. april 2011 kl. 15.00 i Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø.

I henhold til vedtægternes § 15 er dagsordenen som følger:

  1. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår.
  2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse og eventuelt forslag til anvendelse af provenu ved formuerealisationer.
  3. Forslag fremsat af medlemmer eller bestyrelsen.

Bestyrelsen fremsætter følgende forslag:

- Forslag om ændring af vedtægternes § 6.

  1. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
  2. Valg af revisorer.
  3. Eventuelt.

Ad pkt. 3:

Bestyrelsen foreslår, at der indføres en mulighed for at foreningen, som led i sin investeringsstrategi, kan anbringe midler som indskud i et pengeinstitut og at de aktier som foreningen kan investere i udvides til også at omfatte aktier og konvertible obligationer, der er optaget til handel på regulerede markeder i hele Norden eller i EU/EØS, såfremt virksomheden har sin hovedaktivitet i Norden og ikke blot Skandinavien. Endelig foreslås, at bestemmelsen generelt lempes. Som følge heraf foreslår bestyrelsen, at § 6, stk. 1 får følgende ordlyd:

"Foreningen placerer sine midler i:

  1. Aktier og konvertible obligationer, der er udstedt af virksomheder, som er optaget til notering på et reguleret marked beliggende i de nordiske lande.
  2. Aktier og konvertible obligationer, der er udstedt af virksomheder, hvis hovedaktivitet er i de nordiske lande og som er optaget til notering på et reguleret marked:
    1. i et land indenfor den Europæiske Union,
    2. i et land, som Fællesskabet har indgået aftale med på det finansielle område, eller
    3. i et andet land under forudsætning af, at Finanstilsynet har godkendt det regulerede marked.
  3. Unoterede aktier og konvertible obligationer udstedt af virksomheder hvis hovedaktivitet er i de nordiske lande.
  4. Danske obligationer.
  5. Indskud i kreditinstitutter, i overensstemmelse med de til enhver tid gældende placeringsregler"

Bestyrelsen foreslår herefter følgende indsat som § 6, stk. 2:

"Bestyrelsen fastsætter og er ansvarlig for den overordnede investeringsstrategi inden for de i stk. 1 fastsatte rammer. Investeringerne sker i øvrigt i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning."

Endvidere foreslår bestyrelsen at henvisningen til aktieavancebeskatningsloven i § 6, stk. 5 udgår. Det bemærkes, at foreningen fortsat vil leve op til kravet.

Stk. 2 - 4 bliver herefter til henholdsvis stk. 3 - 5.

Vedtagelse af pkt. 3 på dagsordenen kræver, at mindst halvdelen af formuen er repræsenteret på generalforsamlingen, og at beslutningen vedtages med mindst to tredjedele af de afgivne stemmer.

Adgangskort til at møde på generalforsamlingen kan rekvireres ved henvendelse til Computershare A/S, Kongevejen 418, DK-2840 Holte med oplysning om VP-konto­num­mer. Stemmeretten kan udøves ved fuldmægtig på betingelse af, at denne godtgør sin ret til at deltage i generalforsamlingen ved forevisning af adgangskort og ved fremlæggelse af skriftlig, dateret fuldmagt.

Foreningens fulde årsrapport for 2010, dagsordenen med de fuldstændige forslag findes på foreningens hjemmeside www.smallcap.dk.

Med venlig hilsen

Investeringsforeningen SmallCap Danmark

Bestyrelsen


Attachments

IF Brsmeddelelse 06.2011 Indkaldelse til ordinr generalforsamling.pdf