SAKU NIKKA TAKOMAN TUOTANTOJOHTAJAKSI


Takoma Oyj            Pörssitiedote                 21.4.2011 klo 9.00

SAKU NIKKA TAKOMAN TUOTANTOJOHTAJAKSI

Takoma Oyj:n tuotantojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty koneautomaatiotekniikan insinööri Saku Nikka (39). Nikka vastaa uudessa tehtävässään Takoma Componentsin toimituskyvystä, tuotannosta ja hankintatoiminnoista. Nikka aloittaa Takoman palveluksessa 1.5.2011.

”Nikan kokemus teollisuuden tuotantotehtävistä täydentää Takoman operatiivista johtoryhmää tavalla, joka mahdollistaa konsernin tuotannon kehittämisen yhtenä kokonaisuutena ja keskinäisten synergioiden hyödyntämisen aiempaa tehokkaammin”, toteaa toimitusjohtaja Kimmo Korhonen nimityksestä.

Nikka on toiminut aiemmin UPM:n palveluksessa kunnossapidon ja projektien päällikkötehtävissä Suomen ja Kiinan tehtailla sekä Larox Oyj:n palveluksessa tuotantopäällikkönä. Takomalle Nikka siirtyy Luumäen kunnan elinkeinoprojektista.

Lisätietoja:                                                                   

Kimmo Korhonen, toimitusjohtaja Takoma Oyj, 050 430 6482                       

 

Takoma lyhyesti
Takoma on erikoistunut voimansiirtokomponenttien valmistukseen, vaativiin hydrauliikkasylintereihin sekä vaativien valettujen ja hitsattujen rakenteiden koneistukseen (Takoma Components). Takoma Components toimintasegmenttiin kuuluvat Takoma Gearsin hammastettujen komponenttien tehdas Parkanossa ja Tampereella sijaitsevat TL-Hydraulicsin hydrauliikkasylinteritehdas sekä koneistuskonepaja.

Takoma Components tavoittelee voimakasta sekä orgaanista että yritysostoin toteutuvaa kasvua. Strategiansa mukaisesti Takoma etsii lisäksi toista tukijalkaa omiin tuotteisiin keskittyvästä liiketoiminnasta (Takoma Products). Tilikaudella 2010 Takoman liikevaihto oli 19 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 170 henkilöä. Takoma Oyj:n osakkeet (TAM1V) noteerataan Helsingin pörssin päälistalla.

 

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Finanssivalvonta
keskeiset tiedotusvälineet
www.takoma.fi