Lasse Boesen på plads i KIF Kolding


First North meddelelse nr. 4 – 27. maj 2011

 

Lasse Boesen på plads i KIF Kolding

 

Efter længere tids overvejelse og spekulation kan det i dag offentliggøres at Lasse Boesen skifter fra SG Flensburg Handewitt til KIF Kolding efter denne sæson. Længe har rygtet svirret omkring skiftet, men altså først nu er det er realitet. Og det er der flere grunde til.

 

Ledelsen og bestyrelsen i KIF Kolding har længe kæmpet med den sponsormodel der skal sikre økonomien i de kommende sæsoner og den er først nu ved at være på plads, og derudover har Lasse Boesen været meget i tvivl om hvor fremtiden skulle være, da der har været mange andre muligheder åbne. Men Lasse valgte med hjertet og ikke med pengepungen.

 

Bestyrelsen i KIF Kolding er enige om at tilknytningen af Lasse Boesen er det helt rigtige for klubben. ”Lasse er et symbol for Kolding både for byen og for klubben, så det er helt naturligt at Lasse skal vende hjem og spille for KIF Kolding”, siger KIF Koldings bestyrelsesformand Jon Stefansson

 

Lasse Boesen tiltræder på en 3-årig kontrakt og præsenteres officielt på klubbens pressemøde den 17. Juni 2011

 

For yderligere information om KIF Håndbold Elite A/S kontakt da:

 

Adm. Direktør, Jens Boesen på telefon 76 32 60 01

KIF Håndbold Elite A/S:

Ambolten 2-6

6000 Kolding

Hjemmeside: www.kif.dk

 

Certified Adviser:

BankNordik P/F

Húsagøta 3

Postbox 3048

FO-110 Tórshavn

Færøerne

Niels Juel Arge, +298 330 351

John Rajani, +298 330 352

www.banknordik.fo

www.banknordik.dk

 

 

KIF Håndbold Elite A/S er et selskab, hvis formål er at drive elitehåndbold. Dameligaen (DHL) under navnet KIF Vejen, herreligaen (HHL) under navnet KIF Kolding og 2. og 3. division damer og herrer under navnet KIF Vamdrup med tilhørsforhold og hjemmebane i de nævnte byer.

 


Attachments

Fondsbrsmeddelelse nr  4 - 27.05.11 - Lasse Boesen pa plads i KIF.pdf