Delårsmeddelelse, 1. halvår 2011, for Aqualife A/S


First North meddelelse nr. 13 / 2011
24. august 2011

 

Delårsmeddelelse, 1. halvår 2011

 

Resumé: Aqualife er, som tidligere meddelt, under rekonstruktion. De i den sammenhæng foretagne betydelige nedskrivninger af aktiver er indregnet i årsregnskabet for 2010. Der er tilvejebragt DKK 14 mio. kapital i 2. kvartal. Akkorderingen, der er aftalt med bank, forventes reflekteret i regnskabet for 3. kvartal 2011. Driften har i 2. kvartal været fokuseret på genforhandling af vilkårene for størtransporter for tysk kunde, på færdiggørelse af Aquaporten til placering i Canada og på forhandlinger med potentielle kunder om fragter i resten af 2011 og derefter. 

Hovedpunkter

Rekonstruktion

  • Aqualife-gruppen er under rekonstruktion, som meddelt i Aqualife A/S’ årsrapport for 2010 og i den efterfølgende meddelelse for 1. kvartal 2011 den 23. juni 2011.
  • Rekonstruktionens mål er at få tilført nødvendig kapital i 2011, og at få gennemført et antal definerede ændringer i gruppens finansielle og forretningsmæssige samarbejder, samt strukturelle ændringer i gruppen.
  • I juni 2011 har et mindre antal aktionærer ydet Aqualife lån på i alt DKK 14 mio., som generalforsamlingen efterfølgende, den 27. juni, har godkendt konverteret til aktiekapital.
  • Bestyrelse og direktion arbejder, som tidligere oplyst, på at få tilført yderligere kapital. 

Logistik-aktiviteter

  • Projektet for en tysk kunde til fragt af stør fra Tyskland til Mellemøsten forventes genoptaget i september måned, efter at parterne har genforhandlet omfang og vilkår for projektet. Projektet forventes at forløbe til midten af 2012 og give Aqualife en samlet omsætning i størrelsesorden DKK 6 mio. Hvor de indledende fragter var tabsgivende, forventes de resterende fragter at bidrage positivt.
  • Aqualife er desuden i forhandling med amerikanske og europæiske potentielle kunder om fragter til gennemførelse i resten af 2011 og derefter.

Teknik-aktiviteter

  • Aquaporten til Halifax, Canada er færdigbygget, og den er dermed klar til idriftsættelse, når godkendelsen fra de canadiske myndigheder foreligger.

Økonomisk udvikling i 1. halvår

  • Aqualife A/S udarbejder ikke koncernregnskab. Med mindre andet fremgår af sammenhængen, vedrører de finansielle og økonomiske oplysninger i denne rapport moderselskabet Aqualife A/S.
  • Aqualife-gruppens omsætning i 1. halvår 2011 var beskeden, DKK 1.593 tus., hidrørende fra de indtil nu gennemførte fragter af stør fra Tyskland til Mellemøsten.
  • Gennem 1. halvår har gruppens likviditet udviklet sig positivt i kraft af tilførsel af DKK 14 mio. i kapital samt akkorderinger med gruppens bankforbindelse og visse kreditorer.

 

Kontakt:       direktør Erik Winther, tlf. +45 22 10 25 25.

                      www.aqualife.nu

Selskabets Certified Advisor er Dahl-Sørensen & Partners A/S, Allan Reimann, tlf. +45 33 64 92 05

Bilag: delårsmeddelelse for 1. halvår 2011 for Aqualife A/S

 


Attachments