SEB Wealth Management pārvaldīta atvērta ieguldījumu fonda „Latu rezerves fonds” pārvaldes nolikuma jauna redakcija

Rīga, 2011-10-28 10:56 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Vēlamies Jūs informēt, ka 2011. gada 28. oktobrī Finanšu un kapitāla tirgus komisijā tika reģistrēta Latu rezerves fonda (turpmāk tekstā – LRF) pārvaldes nolikuma jaunā redakcija. Pārvaldes nolikuma jaunā redakcija stājas spēkā šī gada 7. novembrī.

LRF pārvaldes nolikumā tika veikti šādi grozījumi:

• tika precizēts pārvaldes nolikuma 7.1 punkts „Fonda prospekta pieejamība” nosakot, ka „Fonda prospekts ir publiski pieejams Nolikuma 14. punktā norādītajās vietās.” ;
  • pārvaldes nolikuma 7.2 punkts tika izteikta šādā redakcijā:

„Pieteikties uz ieguldījumu apliecībām var Fonda prospektā aprakstītajā kārtībā. Pēc tam kad Fonda ieguldītājs ieskaita Fonda kontā Turētājbankā nepieciešamos naudas līdzekļus ieguldījumu apliecību iegādei, Turētājbanka emitē ieguldījumu apliecības un pārskaita uz Fonda ieguldītāja vērtspapīru kontu. Samaksas fakta apstiprinājums ir attiecīgais ieraksts norēķinu kontā.”;

• pārvaldes nolikuma 8.5.8. punktā otra apakšpunkta vārds „piecus” tika aizstāts ar „5”;
  • pārvaldes nolikuma 9. punkta trešā rindkopa tika izteikta šādā redakcijā:

„Fonda daļas vērtība tiek aprēķināta saskaņā ar Fonda prospektu un citiem Sabiedrībai saistošiem normatīvajiem dokumentiem. Fonda daļas vērtību nosaka katras dienas beigās. Ieguldījumu apliecību izlaišanas komisijas nauda netiek piemērota.”

Attachments