Befimmo CommVA - Vervroegde afsluiting van het openbaar aanbod tot inschrijving op Obligaties die vervallen in 2015 voor een bedrag van 110 miljoen €


De uitgifte van obligaties in België en het Groothertogdom Luxemburg, waarvan de inschrijving geopend werd op donderdag 8 december (9u00), werd vervroegd en met succes afgesloten op 9 december 2011. Het totale uitgiftebedrag bedraagt 110 miljoen € in vergelijking met het minimaal bedrag van 75 miljoen € dat aangekondigd werd.

Deze obligatie biedt een jaarlijkse brutocoupon van 4,75%.

De netto-opbrengst van deze uitgifte bedraagt 110.104.000 € en heeft tot doel bij te dragen tot het verzekeren van de algemene financieringsbehoeften van Befimmo.

Befimmo dankt de investeerders voor hun vertrouwen.

De Obligaties zullen op 30 december 2011 worden gecreëerd en voor verhandeling worden toegelaten op NYSE Euronext Brussels.

Fortis Bank NV/SA en KBC Bank NV hebben gezamelijk opgetreden als Joint Lead Managers en Joint Bookrunners voor de plaatsing van de obligaties. Dexia Bank België NV, Bank Degroof en Petercam NV hebben opgetreden als Co-lead Managers voor de plaatsing van de obligaties.

Gelieve het volledige persbericht te downloaden via onderstaande link:


Attachments

Befimmo CommVA - Vervroegde afsluiting Obligatie-aanbod 110 miljoen €