Selskabsmeddelelse nr. 1 / 2012 – Statusopdatering


Selskabet offentliggjorde den 22. december 2011 selskabsmeddelelse nr. 40, hvori Bestyrelsen informerede om, at Tower Group A/S muligvis ikke længere opfylder betingelserne for en going concern, og at Tower Group A/S planlagde, som et alternativ til konkurs, at indlede et spin-out af nogle af Selskabets aktiver. Efter Bestyrelsens overbevisning vil en sådan mulig løsning være mere attraktiv for flere af Selskabets interessenter end konkurs.

Selskabet indledte den 23. december 2011 en salgsproces, hvorigennem Selskabet tilbød dets aktiver til et repræsentativt udvalg af potentielle investorer. I løbet af den seneste uge har Bestyrelsen indhentet en række ikke-bindende tilbud på en række udvalgte datterselskaber. Bestyrelsen har efterfølgende udvalgt fem parter og arbejder på at sikre bindende tilbud inden for de næste fire uger. Bestyrelsens er af den opfattelse, at eksekveringen af et sådant salg i øjeblikket er det eneste reelle alternativ til øjeblikkelig konkurs, og at denne løsning har potentiale til at tilfredsstille alle udestående ikke-bankfordringer og giver mulighed for en velordnet afvikling af Tower Group A/S.

En sådan løsning forudsætter godkendelse fra Selskabets senior- og juniorbankforbindelser. Selskabet ligger i øjeblikket i forhandlinger med dets långivere for at sikre deres støtte til transaktionen. Salget forventes ikke at resultere i nogen værdi for Selskabets aktionærer. Hvis købsprisen imidlertid overstiger de nuværende krav, likvidationsomkostninger og juniorbankfordringer, vil et eventuelt overskud tilflyde Selskabets aktionærer.

Bestyrelsen forventer, at et spin-out og salg vil kunne finde sted i begyndelsen af marts 2012.


Med venlig hilsen
Tower Group A/S


Martin Coté
CEO

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til Martin Coté, CEO, på tlf.: +420 725 716 755.


Attachments