Banka “Finasta” aicina uz semināru "Investīciju idejas Viļņas fondu biržā"

Ceturtdien, 21.jūnijā, plkst. 18:00 viesnīcas „Konventa sēta” konferenču zālē „Georgs” notiks investīciju bankas „Finasta” organizētais seminārs "Investīciju idejas Viļņas fondu biržā ".

Šajā seminārā bankas „Finasta” eksperts Tadas Povilauskas stāstīs par to, kas šobrīd ir aktuāls Lietuvas investoru vidē un iezīmēs pēdējā laika nozīmīgākos notikumus Viļņas fondu biržā. Tāpat seminārā tiks runāts par Lietuvas uzņēmumiem,  kuru akcijas varētu būt interesantas Latvijas investoriem, kā piemēram, „Apranga”, „City Service”, „Ūkio bankas”, „Lietuvas dujos” u.c.

Baltijas fondu indeksiem šogad ir bijuši vieni no labākajiem rezultātiem Eiropas indeksu starpā un Baltijas valstu ekonomiku labie rādītāji ir stiprinājuši ieguldītāju interesi par vietējiem akciju tirgiem. Šajā seminārā runāšu par visaktīvāk tirgoto un investoriem interesanto NASDAQ OMX Vilnius uzņēmumu akcijām. Semināra dalībniekiem šī būs vienreizēja iespēja iegūt informāciju, kas pašlaik ir aktuāla lietuviešu investoru vidē un var būt noderīga arī citiem investoriem,” stāsta bankas „Finasta” analītiķis Tadas Povilauskas.

Pēc semināra oficiālās daļas, kas ilgst aptuveni stundu, seminārā dalībnieki varēs brīvā gaisotnē pie kafijas tases padiskutēt savā starpā un uzdot jautājumus  bankas „Finasta” ekspertiem.

Seminārs notiks angļu un latviešu valodā.

Semināra norises vieta: viesnīca „Konventa sēta”, konferenču zāle „Georgs”, Rīga, Kalēju iela 9/11, 2012.gada 21.jūnijs plkst. 18:00.

Lai pieteiktos šim bezmaksas semināram lūdzam sūtīt pieteikumu līdz 20. jūnijam uz e-pastu sergejs.orlovs@finasta.com (norādot Jūsu vārdu, uzvārdu, tālruni un e-pasta adresi).

Informāciju sagatavoja:
Gundega Pakalne