MUUTOKSIA QPR SOFTWARE OYJ:N JOHDOSSA


QPR SOFTWARE OYJ PÖRSSITIEDOTE  22.8.2012, klo 12.15

MUUTOKSIA QPR SOFTWARE OYJ:N JOHDOSSA

Jaakko Salminen on nimitetty 5.9.2012 alkaen QPR Softwaren jälleenmyynnistä ja Venäjän liiketoiminnasta vastaavaksi vt. johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi niistä vakituisesti vastaavan Maija Erkheikin jäädessä 5.9.2012 äitiyslomalle.

Salmisella on vahva kokemus ohjelmistoalasta. Hän on toiminut aiemmin Ohjelmistoyrittäjät ry:n toimitusjohtajana, Ravensoft Oy:n toimitusjohtajana sekä Anilinker Oy:n kansainvälisistä markkinoista vastaavana johtajana. Jaakko Salminen on työskennellyt myös useissa johtotehtävissä Sun Microsystemsissä. Salminen on koulutukseltaan diplomi-insinööri (Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu).

QPR Software Oyj:n johtoryhmän muodostavat 5.9.2012 alkaen toimitusjohtaja Jari Jaakkola (puheenjohtaja), Suora- ja OEM–liiketoiminnasta vastaava johtaja Matti Erkheikki, markkinointi- ja viestintäjohtaja Jyrki Karasvirta, myyntijohtaja Eero Knuutila, toimituksista ja palveluista vastaava johtaja Mikko Mäki-Rahkola, kehitysjohtaja Teemu Lehto, talousjohtaja Päivi Martti, tuotejohtaja Jaakko Riihinen sekä jälleenmyynnistä ja Venäjän liiketoiminnasta vastaava johtaja Jaakko Salminen.

QPR SOFTWARE OYJ

Jari Jaakkola,
Toimitusjohtaja
Puh. 040 502 6397

JAKELU:
OMX Nordic Exchange Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.qpr.fi