Wise Group: Unicef Sverige väljer Wise Professionals för rekrytering


Svenska Unicef väljer rekryterings- och konsultuthyrningsföretaget Wise Professionals som leverantör för tjänster inom rekrytering och personbedömning av specialister och tjänstemän till den svenska organisationen.   

- UNICEF har under flera år varit den snabbast växande insamlingsorganisationen i Sverige. Grunden för det är vår hängivna och professionella personal. Wise starka kompetens inom rekrytering och personbedömning kommer att stärka oss ytterligare i det som vi ser som vår viktigaste framgångsfaktor, säger Per Westberg, Vice generalsekreterare, Unicef Sverige.  

- Vi är väldigt stolta över att få förtroendet att hjälpa Unicef med att hitta och matcha rätt personal till de viktiga och krävande arbetsuppgifter som organisationen utför. För våra rekryteringskonsulter är denna typ av uppdrag något av drömuppdrag, då vi tydligt ser att vi bidrar genom att vår insats har en stor inverkan i nästa led, säger VD Ingrid Höög, Wise Professionals.

Avtalet är tecknat för ett år med möjlighet till förlängning och omfattar urvalsrekrytering, personbedömning och inhyrning av specialister.  

Var med och kämpa för varenda unge. Bli Världsförälder! www.unicef.se/varldsforalder/bli-varldsforalder   

Stockholm 2012-09-05   

För ytterligare information kontakta: 
Ingrid Höög, VD Wise Professionals Tel 08-555 290 05, 0765-25 90 05 
e-post ingrid.hoog@wise.se   

Per Westberg, Vice generalsekreterare och stolt Världsförälder Tel 070 823 16 06 
e-post pwestberg@unicef.se   

Roland Gustavsson, VD och koncernchef Wise Group AB (publ) Tel: 08-555 290 00, 070-431 29 06 
e-post: roland.gustavsson@wisegroup.se   

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wise Group Pressrelease 2012-09-05.pdf  

Unicef Sverige, www.unicef.se, Vi kämpar för alla barn världen över. I regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar gör vi vårt yttersta för att varenda unge ska få sina rättigheter tillgodosedda. Vi förhandlar med beslutsfattare och vi hjälper till med det mest grundläggande under barnens uppväxt - hela vägen från mammas mage och ut i vuxenlivet.  

Wise Professionals AB, www.wise.se, erbjuder kompletta tjänster inom rekrytering, kvalificerad bemanning och Interim Management. Vi rekryterar inom de flesta branscher och kan erbjuda ett kompetent stöd i rekryteringsprocessen oavsett om man söker en chef, specialist eller assistent. Wise Professionals finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och ingår i Wise Group koncernen.   

Om Wise Group Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Borås. Aktien handlas på NASDAQ OMX First North Premier med Mangold Fondkommission som Certified Adviser. Våra verksamheter är: Wise Professionals AB www.wise.se, Wise Online AB www.wiseonline.se, Wise Consulting AB www.wiseconsulting.se, K2 Search AB www.k2search.se, Netsurvey Sweden AB www.netsurvey.se, SalesOnly Sverige AB www.salesonly.se, Forte Executives www.forteexecutives.se, Wise Fakta AB (tidigare Talentum HR AB) www.talentumhr.se, Resurs Bemanning CNC AB www.resursbemanning.se, IT-Resurs CNC AB www.itresurs.se, EkonomResurs CNC AB www.ekonomresurs.se. 


Attachments

wisegroup_press_120905.pdf