Par izmaiņām „Citadele Asset Management” IPAS valdes un padomes sastāvā


„Citadele Asset Management” IPAS (turpmāk – Sabiedrība) paziņo, ka 2012.gada 31.oktobrī AS „Citadele banka” padome apstiprināja izmaiņas Sabiedrības valdē un padomē.

Ar 2012.gada 1.novembri Sabiedrības valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Uldis Upenieks, līdz ar to šobrīd valdes sastāvā ir divi valdes locekļi: Uldis Upenieks un Zigurds Vaikulis. Savukārt Sabiedrības padome ir ievēlēta šādā sastāvā: padomes priekšsēdētājs Juris Jākobsons, padomes priekšsēdētāja vietnieks Vladimirs Ivanovs un padomes loceklis Philip Nigel Allard.

Uldim Upeniekam ir 17 gadu darba pieredze finanšu nozarē, no tiem pēdējos 10 gadus viņš strādājis banku nozarē. Pēdējo pusotru gadu Uldis Upenieks strādājis PrivatBank – no 2011. gada maija viņš gadu bija AS PrivatBank Latvija valdes loceklis un no 2011. gada novembra bija PrivatBank Ukraina grupas iekšējā audita vadītājs. Līdz tam no 2002. gada Uldis strādāja AS Parex banka un vēlāk AS Citadele banka, un bija atbildīgs par klientu pārraudzības jautājumiem un pēdējos trīs gadus bija viceprezidents un Risku un atbilstības direkcijas vadītāja vietnieks. Uldim Upeniekam ir Rīgas Tehniskajā Universitātē iegūts Inženierzinātņu maģistra grāds vadīšanas organizācijā un Inženierzinātņu bakalaura grāds ekonomikā. Šobrīd viņš turpina studijas Rīgas Juridiskajā augstskolā.