ERIK ALTERYD ON NIMITETTY SENIOR VICE PRESIDENTIKSI, RAMIRENT RUOTSI

YHTIÖTIEDOTE 8.1.2013


Vantaa, 2013-01-08 08:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) --    

Erik Alteryd, M.Sc. Eng. (synt. 1963), on nimitetty Senior Vice Presidentiksi ja Ramirent AB:n toimitusjohtajaksi. Hänestä tulee myös Ramirent-konsernin johtoryhmän jäsen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään heinäkuussa 2013.

Ramirent AB on Ruotsin toiseksi suurin konevuokraamo. Vuonna 2011 yhtiön liikevaihto oli 183 miljoonaa euroa ja sillä oli 84 toimipistettä maanlaajuisesti.

 “Olen erittäin iloinen toivottaessani Erikin tervetulleeksi Ramirent-konsernin johtoryhmään. Hän tuo mukanaan monen vuoden kokemusta rakennusteollisuudesta. Hänen kokemustaan sopimusneuvottelupöydän toiselta puolelta voidaan soveltaa välittömästi ja kehittää tarjontaamme voidaksemme palvella yhä paremmin asiakkaitamme,” sanoo Magnus Rosén, Ramirentin konsernijohtaja.

Erik Alterydillä on pitkä kokemus työskentelystä rakennusteollisuudessa. Ennen Ramirentiä hän toimi Veidekke Entreprenadin toimitusjohtajana ja sitä ennen aluepäällikkönä Construction Stockholmissa vuosina 2004–2009. Ennen Veidekkeä hän toimi useissa johdon tehtävissä Skanska-konsernissa vuosina 1989–2003.  

Erik Alteryd seuraa tehtävässään Peter Dahlstenia, joka siirtyi uusiin haasteisiin 9.10.2012. Erik Alterydin nimityksen yhteydessä Ramirent Ruotsin pääkonttori siirtyy Göteborgista Tukholmaan, joka tulee olemaan myös hänen toimipaikkansa.
 

LISÄTIETOJA

Magnus Rosén, konsernijohtaja, Ramirent Oyj, puh. 020 750 2845,
sähköposti: magnus.rosen(a)ramirent.com

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 650 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.100 työntekijää 375 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

 

JAKELU: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com

Erik Alteryd