INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I FORENINGEN EI INVEST EUROPEAN RETAIL

TORSDAG DEN 21. MARTS 2013, KL. 12.00


 

København, 27. februar 2013

 

 

Bestyrelsen indkalder herved til afholdelse af ekstraordinær generalforsamling

torsdag den 21. marts 2013, kl. 12.00

 

der afholdes hos Nielsen Nørager Advokatpartnerselskab, Frederiksberggade 16, 1459 København K.
med følgende dagsorden:
                

1. Vedtægtsændringer

Forslag fremsat af bestyrelsen:

a) Vedtægternes § 1.1 foreslås ændret til at være sålydende:

"Foreningens navn er Foreningen european retail."

b) Vedtægternes § 9.4 foreslås ændret til at blive sålydende:

"Den i § 9.1 anførte indløsningsadgang er ikke gældende i perioden fra generalforsamlingens vedtagelse af nærværende 
§ 9.4 og frem til 27. april 2014. Herefter bortfalder nærværende § 9.4, og begæring om  indløsning kan fra 27. april 2014 fremsættes i medfør af § 9.1 i vedtægterne."
 

Baggrunden for forslaget under dagsordenens punkt 1(a) er, at foreningens hidtidige administrator, I/S EjendomsInvest, er ophørt ved udgangen af 2012 og erstattet af Patrizia Nordics A/S. Da navnet "ei invest" tilhører ejerne af foreningens forhenværende administrator, foreslås foreningens navn ændret til "Foreningen european retail".

Baggrunden for forslaget under dagsordenens punkt 1(b) er, at foreningen efter bestyrelsens opfattelse fortsat bør anvende sin likviditet til opfyldelse af de strategiske mål i relation til den igangværende turn-around proces, og at dette tillige er et krav fra bankernes side.

Vedtagelse af forslagene under dagsordenens punkt 1(a) og 1(b) kræver, at 2/3 af foreningens samlede foreningsbeviser er repræsenteret på generalforsamlingen, og at mindst 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget, jf. vedtægternes § 15.1. Er der ikke 2/3 af foreningens samlede foreningsbeviser repræsenteret på generalforsamlingen, men forslaget i øvrigt vedtages med 2/3 afgivne stemmer, indkalder bestyrelsen inden 3 måneder og med mindst 3 ugers varsel til en ny generalforsamling, på hvilken forslaget kan vedtages med 2/3 af de afgivne stemmer, jf. vedtægternes § 15.2.

Stemmeret kan udøves for foreningsbeviser, som mindst 14 dage forud for generalforsamlingen er noteret på vedkommende medlems navn i foreningens bøger, jf. vedtægternes § 14.2.

Adgangskort og stemmeseddel til den ekstraordinære generalforsamling kan bestilles via vedlagte tilmeldingsblanket og bedes returneret i vedlagte svarkuvert til Computershare. Anmodning om adgangskort skal være Computershare i hænde senest fredag den 15. marts 2013, eller alternativt være fremsat over for foreningen på dennes kontor senest nævnte dato.

Dagsordenen mv. for den ekstraordinære generalforsamling er offentliggjort dags dato på foreningens nye hjemmeside (www.europeanretail.dk) (bemærk den nye hjemmesideadresse) og fremlagt til eftersyn på foreningens kontor (bemærk den nye adresse):

c/o Patrizia Nordics A/S
Bredgade 25 F, 5
1260 København K

  

Med venlig hilsen

 

På bestyrelsens vegne

Frantz Palludan
Bestyrelsesformand

 

 

Yderligere oplysninger:
Bestyrelsesformand Frantz Palludan, telefon 33 11 45 45.

 

 


Attachments

Foreningsmeddelelser nr 4 - 2013.pdf