Indkaldelse til ordinær generalforsamling onsdag den 10. april 2013


Skive, Danmark, 2013-03-15 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Til aktionærerne i Dantherm

CVR-nr. 30 21 43 15

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S

onsdag den 10. april 2013 kl. 15.00

på Marienlystvej 65, 7800 Skive

Dagsordenen for generalforsamlingen er følgende:

1.       Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år.

2.       Fremlæggelse af årsrapporten for 2012 til godkendelse.

3.       Beslutning om anvendelse af overskud i henhold til den godkendte årsrapport.

          Bestyrelsen foreslår, at der ikke udloddes udbytte.

4.       Valg af medlemmer til selskabets bestyrelse.

          Bestyrelsen foreslår genvalg af:

  • Niels Kristian Agner
  • Jørgen Møller-Rasmussen
  • Nils Rosenkrands Olsen
  • Preben Tolstrup

        Der henvises til Dantherm A/S’ årsrapport 2012 for oplysninger om de enkelte bestyrelsesmedlemmer.

5.     Valg af revisorer:

        Bestyrelsen foreslår genvalg af KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, som selskabets revisor.

6.     Eventuelle forslag fra bestyrelsen eller aktionærer.

         Bestyrelsen fremsætter følgende forslag:

        a)       Vedtægternes § 2.a.1 foreslås ændret til følgende:

Bestyrelsen bemyndiges til i tiden indtil 10. april 2018 – ved tegning af nye aktier til en af bestyrelsen nærmere fastsat kurs – at udvide selskabets aktiekapital ad en eller flere gange med op til nominelt DKK 28.094.260 så den udgør op til DKK 100.000.000. Kapitalforhøjelsen skal være med fortegningsret for bestående aktionærer. Forhøjelse i henhold til dette punkt 2.a.1. skal helt eller delvist kunne ske på anden måde end ved kontant indbetaling, hvis de nye aktier udstedes som betaling for hel eller delvis overtagelse af en bestående virksomhed eller et bestemt formueaktiv.”

Som nyt punkt § 2.a.2 i vedtægterne foreslås følgende:

”Bestyrelsen bemyndiges til i tiden indtil 10. april 2018 – ved tegning af nye aktier til en af bestyrelsen nærmere fastsat kurs – at udvide selskabets aktiekapital ad en eller flere gange med op til nominelt DKK 28.094.260 så den udgør op til DKK 100.000.000. Kapitalforhøjelsen skal være uden fortegningsret for bestående aktionærer og de nye aktier skal tegnes til markedskursen. Forhøjelse i henhold til dette punkt 2.a.2. skal helt eller delvist kunne ske på anden måde end ved kontant indbetaling, hvis de nye aktier udstedes som betaling for hel eller delvis overtagelse af en bestående virksomhed eller et bestemt formueaktiv.”

 Vedtægternes punkt § 2.a.2 foreslås som nyt punkt 2.a.3 med følgende formulering:

”For de nye aktier, der tegnes i henhold til pkt. 2.a.1. eller pkt. 2.a.2., skal i øvrigt gælde de samme regler som for de hidtidige aktier i selskabet. Aktierne er omsætningspapirer, men kan lyde på navn og kan være noteret på navn i selskabets ejerbog. Aktierne skal i øvrigt være underkastet de samme regler om fortegningsret, stemmeret og indløselighed som de hidtidige aktier.”

7.       Eventuelt.
 

Aktionæroplysninger

Selskabets aktiekapital udgør DKK 71.905.740 fordelt på aktier á DKK 10 og multipla heraf. Hvert aktiebeløb på DKK 10 giver én stemme. Selskabet har udpeget Danske Bank som kontoførende pengeinstitut. Selskabets aktionærer kan herigennem udøve deres finansielle rettigheder.

Oplysning om generalforsamlingen

Senest tre uger før generalforsamlingen vil der på selskabets hjemmeside, www.dantherm.dk, kunne findes yderligere oplysninger om generalforsamlingen herunder indkaldelsen, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, de fuldstændige forslag på generalforsamlingen, den reviderede årsrapport for 2012 og formularer til anvendelse ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og pr. brev.

Denne indkaldelse er ligeledes offentliggjort via Erhvervsstyrelsens it-system samt fremsendt til alle navnenoterede aktionærer og enhver aktionær, der har fremsat anmodning herom.

Deltagelse i generalforsamlingen

For at kunne deltage i generalforsamlingen og afgive sin stemme gælder følgende:

En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen.

Registreringsdatoen ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse, dvs. den 3. april 2013. Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. Aktionærens aktiebeholdning opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har indløst adgangskort som beskrevet nedenfor.

Adgangskort

Adgang til generalforsamlingen har enhver aktionær, der mod behørig legitimation (VP-depotnummer) senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse har løst adgangskort på selskabets kontor. Rekvisition kan tillige ske ved skriftlig henvendelse enten pr. e-mail: investor@dantherm.com, eller pr. brev til Dantherm A/S, Investor Relations, Marienlystvej 65, 7800 Skive. Adgangskort udstedes til aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen.
 

Fuldmagt og brevstemmer

Aktionærer, der er noteret på navn i aktiebogen, kan afgive fuldmagt til bestyrelsen eller andre ved at udfylde den fremsendte fuldmagts-/brevstemmeblanket.

Aktionærer, der ikke er noteret på navn i aktiebogen, kan afgive fuldmagt mod behørig dokumentation, til bestyrelsen eller andre ved at udfylde fuldmagts-/brevstemmeblanket. Blanketten kan rekvireres på selskabets kontor. For at fuldmagten er gyldig skal blanketten være underskrevet, dateret og være selskabet i hænde senest 5. april 2013.

Aktionærer kan – i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen - vælge at afgive brevstemme, dvs. at stemme skriftligt inden generalforsamlingen afholdes. Fuldmagts-/brevstemmeblanket er vedlagt denne indkaldelse. Aktionærer, der vælger at stemme pr. brev, skal sende deres brevstemme til selskabet skriftligt på adressen Dantherm A/S, Investor Relations, Marienlystvej 65, 7800 Skive eller pr. e-mail: investor@dantherm.com, således den er selskabet i hænde senest den 5. april 2013.

Vedtagelseskrav

Til vedtagelse af forslaget under dagsordenens pkt. 6a kræves, at 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital tiltræder forslaget.

Godkendelse, vedtagelse og valg i øvrigt sker ved simpelt stemmeflerhed.

  

Skive, den 15. marts 2013 

Dantherm A/S

Bestyrelsen


Attachments

6_Indkaldelse_generalforsamling_20130315.pdf