RAMIRENT ON JULKAISSUT ENSIMMÄISEN YRITYSVASTUURAPORTINSA

RAMIRENT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 26.3.2013


Vantaa, 2013-03-26 08:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

  

 

Ramirent konsernin yritysvastuuraportti 2012 kattaa vastuullisen liiketoiminnan sosiaalisen, ympäristöllisen ja taloudellisen ulottuvuuden. Raportti noudattaa suurelta osin yritysvastuuraportoinnin Global Reporting Initiative (GRI) -ohjeistoa. Ramirent jatkaa raportointimenetelmiensä kehittämistä ja pyrkii täyttämään GRI:n vaatimukset tulevaisuudessa. Aikaisemmin Ramirent on raportoinut vastuullisuudesta osana yhtiön vuosikertomusta.

“Koneen vuokraaminen on olennaisesti kestävämpi ratkaisu verrattuna koneen ostamiseen. Vuokraaminen on kustannus- ja ekotehokasta, koska monet käyttäjät voivat hyödyntää samoja koneita ja laitteita vuokraamalla niitä omien tarpeidensa mukaan. Ramirent on keskittynyt painottamaan aiempaa enemmän ympäristö-, turvallisuus-, ja laatuasioita tarjoamissaan asiakasratkaisuissa. Tavoitteenamme on olla konevuokrausalan edelläkävijäyritys vastuullisessa liiketoiminnassa”, toteaa Ramirent Oyj:n toimitusjohtaja Magnus Rosén.

Ramirentin Yritysvastuuraportti 2012 löytyy osoitteesta: http://www.ramirent.com/portal/fi/sijoittajat/.

  

Vantaalla 26.3.2013

 

RAMIRENT OYJ

Magnus Rosén
toimitusjohtaja

 

LISÄTIETOJA:

Magnus Rosén, toimitusjohtaja
puh.+358 20750 2845, magnus.rosen@ramirent.com

Franciska Janzon, viestintäjohtaja ja sijoittajasuhteet
puh.+358 20750 2859, franciska.janzon@ramirent.com

  

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ramirent.com
 

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 714 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3 000 työntekijää 358 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.