Ramirent ja Cramo julkaisevat yhteisyrityksensä logon ja yritysilmeen


RAMIRENT Oyj     Lehdistötiedote           12.4.2013

 

Ramirentin ja Cramon yhteisyritys Fortrent Venäjällä ja Ukrainassa julkaisee uuden logonsa ja yritysilmeen.
 

Fortrent on johtava kone- ja laitevuokrauspalvelualan tarjoaja Venäjällä ja Ukrainassa ja sillä on yhteensä 22 toimipistettä. Venäjällä toimipisteitä on Moskovassa, Pietarissa, Yekaterinburgissa ja Kalugassa sekä Ukrainassa myös Kiovassa ja Odessassa. Yhteisyrityksen liikevaihto vuonna 2012 oli 52 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä oli noin 400 työntekijää. Emoyhtiö Fortrentin omistajuus ja hallinta on jaettu Ramirentin ja Cramon kanssa tasan 50/50 ja uusi yritys on suomalainen osakeyhtiö.

"Yrityksen nimi Fortrent valittiin kuvastamaan uuden toimijan vahvuutta ja luotettavuutta Venäjän ja Ukrainan markkinoilla. Nimi pohjautuu englanninkielisiin sanoihin fort/force (linnake/voima). Sana «форт» slaavilaisessa kielessä tulee  latinan ja ranskan kielistä ja tarkoittaa linnoitusta,” sanoo Jarmo Laasanen, integraatiosta sekä Ramirentin että Cramon puolesta vastaaja johtaja.

“Fortrentin uusi logo on moderni ja teknisvivahteinen, mikä kuvastaa vahvaa osaamista ja asiantuntemusta, mikä yhdistyy Fortrentissä. Pääväri oranssi on yhdistelmä kahden perustajayrityksen brändien pääväreistä. Harmaa metallinen väri viestii Fortrentin vahvaa osaamista ja luotettavuutta, jossa yhdistyy nykyaikainen vuokrauskalusto ja teknologia,” kertoo Franciska Janzon, Ramirentin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja.

“Ramirentin ja Cramon liiketoimintojen integraatioprosessi Venäjällä ja Ukrainassa etenee suunnitelmien mukaan. Uuden yritysilmeen myötä alamme vahvistamaan Fortrent brändin tietoisuutta markkinoilla,” sanoo Fortrentin toimitusjohtaja Grigory Grif.

Yhteistyökumppani Fortrentin nimeämisessä ja graafisen yritysilmeen muodostamisessa oli venäläinen PR-toimisto Newton PR & Communications.

Lisätietoja:
Franciska Janzon Viestintäjohtaja ja sijoittajasuhteet
puh. 020 750 2859
franciska.janzon@ramirent.com

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ramirent.com

 

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 714 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3 000 työntekijää 358 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.


Attachments

Fortrent_metal_texture_Logo1_275x129px.jpg