Bart-Jan van Genderen benoemd tot lid Raad van Commissarissen DPA Group N.V.


Amsterdam, 25 april 2013 - De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DPA heeft op 25 april 2013 ingestemd met de benoeming van Bart-Jan van Genderen als lid van de Raad van Commissarissen. Met de toetreding van Bart-Jan van Genderen wordt de Raad van Commissarissen versterkt met een commissaris die kan bogen op een rijke ervaring op het gebied van zakelijke dienstverlening en nieuwe media.

CV Bart-Jan van Genderen
De heer Van Genderen (43 jaar) heeft de Nederlandse nationaliteit en is CEO van Consolidated Media Industries. Consolidated Media Industries is een groep van digitale mediabedrijven (DutchView, TVEverywhere, Infostrada Sports Group, NLbuzz en Sir Rufus). De heer Van Genderen is tevens lid van de raad van bestuur van de Bart de Graaff Foundation. Deze stichting helpt jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking bij het starten van hun eigen onderneming. Hij is daarnaast lid van de raad van bestuur van Stichting Hilversum Media Festival.

Over DPA
DPA detacheert gespecialiseerde professionals bij bedrijven, overheden en non-profit instellingen. Via markt-, klant- en mensgerichte business units voorziet DPA in flexibele oplossingen voor projecten, vernieuwings- en verandertrajecten en tijdelijke vervanging. De groep bestaat onder andere uit DPA Banking & Insurance, DPA Compliance, DPA Engineering, DPA Finance, DPA Human Resources, DPA IT Infrastructure Solutions, DPA Legal, DPA Onderwijs, DPA Overheid (DPA Recht & Ruimte en DPA Sociale Zekerheid), DPA Spanish Professionals, DPA Supply Chain, Benkis en GEOS. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl.

Voor meer informatie:
Voor vragen kunt u contact opnemen met DPA Investor Relations: Liesbeth Bleeker, liesbeth.bleeker@dpa.nl of via telefoonnummer 020 515 15 55.


Attachments

Volledig persbericht DPA