Arseus: Publicatie van Garantenlijst en Verklaring van Nakoming


Waregem (België) / Rotterdam (Nederland)[1], 30 april 2013 - Arseus maakt vandaag bekend dat twee vennootschappen zijn toegetreden als "Garant" overeenkomstig de Garantieverklaring van 12 juni 2012 met betrekking tot de € 225.000.000 4,75 % Obligaties met vervaldag 2 juli 2017:

  • Steunpunt Apotheek Mierlo-Hout B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geldig opgericht onder het recht van Nederland, met registratienummer 17083775 bij de Kamer van Koophandel. 
     
  • Pharma-Cosmetic K.M. Adamowicz sp. z.o.o. met maatschappelijke zetel te Krakau, Polen. 

De Garantenlijst werd overeenkomstig Artikel 10.4 van de Garantieverklaring geactualiseerd en is beschikbaar op www.arseus.com.

Overeenkomstig Voorwaarde 10 (b) van de Obligaties werd een nieuwe Verklaring van Nakoming gepubliceerd. Deze Verklaring van Nakoming is beschikbaar op www.arseus.com.


Voor meer informatie:
Constantijn van Rietschoten
Director of Corporate Communications
+31 88 33 11 222 (kantoor)
+31 6 53 69 15 85 (mobiel)
constantijn.van.rietschoten@arseus.com


Profiel Arseus
Arseus is een multinationale groep van bedrijven die producten, diensten en concepten levert aan professionals en instellingen in de gezondheidszorg in 30 landen wereldwijd. De onderneming is onderverdeeld in vier divisies en is actief in de markten van magistrale bereidingen voor de apotheek, tandheelkundige producten, medische en chirurgische producten en medische ICT-oplossingen. De Belgische vennootschap Arseus NV is gevestigd in Waregem en is genoteerd aan NYSE Euronext Brussels en NYSE Euronext Amsterdam. De operationele activiteiten van de Arseus groep worden aangestuurd vanuit de Nederlandse vennootschap Arseus BV. Het hoofdkantoor van Arseus BV is gevestigd in Rotterdam.

[1] Dit persbericht wordt verstuurd door Arseus NV en Arseus BV.

Open onderstaande link voor het volledige persbericht:


Attachments

Publicatie van Garantenlijst en Verklaring van Nakoming