QPR valittiin Hanselin johdon konsultointipalveluiden puitesopimustoimittajaksi

QPR on valittu valtionhallinnon johdon konsultointipalveluiden puitesopimustoimittajaksi. Vuosille 2013 - 2017 ajoittuvan sopimuksen puitteissa QPR:llä on mahdollisuus tarjota asiantuntijapalveluitaan valtionhallinnolle kevennetyin kilpailutuksin. Kilpailutuksen järjesti valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy.


Helsinki, 2013-05-22 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Hanselin ja QPR:n solmiman sopimuksen myötä QPR:llä on mahdollisuus tarjota asiantuntijapalveluitaan valtionhallinnon yksiköille kahdessa kategoriassa, ”Operatiivisen toiminnan, toimintaprosessien ja palveluiden kehittäminen” sekä ”Tietohallinnon kehittäminen, kokonaisarkkitehtuuri ja riskienhallinta”.

”On hienoa saada tarjota palveluitamme valtionhallinnolle entistä laajemmin puitesopimuksen myötä. Uskon, että parhaisiin käytäntöihin perustuva ja valtionhallinnon JHS 179 –suositusta tukeva QPR:n operatiivisen toiminnan kehitysmalli saavuttaa suuren suosion keskeisenä valtionhallinnon kehitysmenetelmänä tulevina vuosina”, kertoo QPR:n toimitusjohtaja Jari Jaakkola.

 

Lisätietoja:

Rikhard Sjöberg
Marketing Manager, QPR Software
Puh. 050 5755 409
S-posti: rikhard.sjoberg (at) qpr.com


Lisätietoja QPR:n palveluista julkiselle hallinnolle

Leo Heinonen
Puh. 040 8294 780
S-posti: Leo.heinonen (at) qpr.com

 

Tietoa Hansel Oy:stä
Valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy tarjoaa asiakkailleen palveluja hankintatoimen tehostamiseksi. Yhtiön tavoitteena on lisätä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. www.hansel.fi

 

QPR – Quality. Processes. Results.
QPR Software on erikoistunut yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioiden toiminnan kehittämiseen. Missiomme on auttaa asiakkaitamme tulemaan ketteriksi ja tehokkaiksi toiminnassaan. Tarjoamme ohjelmistoja ja asiantuntijapalveluja kokonaisarkkitehtuurin kehittämisessä, prosessien mallintamisessa ja analysoinnissa sekä suorituskyvyn mittaamisessa. Meillä on yli 1500 asiakasta yli 50 maassa ja osakkeemme noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.qpr.fi