Flüggers administrerende direktør fratræder


Flüggers administrerende direktør siden 2007, Søren P. Olesen, fratræder.

Søren P. Olesen kom til Flügger-koncernen som direktør i 2002. Fem år senere i 2007 afløste han Ulf Schnack som topchef for koncernen.

Flügger er vokset under Søren P. Olesen og er nu aktiv i fire nordiske lande, Polen og Kina.

Flügger skal fremover opnå en bedre balance mellem omsætningen, toplinjen og resultaterne, bundlinjen. Flügger står med et godt udgangspunkt med sine cirka 1600 dygtige medarbejdere og stærke positioner i markederne som kvalitetsleverandør af malevarer og tapeter til professionelle og private. Dertil kommer, at Flügger som et kendt brand med et veludviklet net af Flügger-butikker har en selvstændig rolle både i relation til de professionelle malere og i relation til den private forbruger.

Flügger-koncernens nuværende CFO, Peter Rosén, bliver fra dags dato fungerende CEO, indtil en permanent løsning er fundet.

Eventuelle spørgsmål til bestyrelsens formand, Stine Bosse, kan rettes til Group Communication Specialist Sidsel Manich på mail sima@flugger.com eller telefon +45 40 64 75 19.

Pbv

Stine Bosse
Formand

         Kontakt: Bestyrelsens formand, Stine Bosse, via Group Communication Specialist, Sidsel Manich, på mail sima@flugger.com eller telefon +45 40 64 75 19.