Referat af ekstraordinær generalforsamling i Vordingborg Bank


Nasdaq OMX Copenhagen A/S

Nikolaj Plads 6

1007 København K

Fondsbørsmeddelelse nr. 22/2013

 

                                                                                                   25. november 2013

                                                                                                   Anders H. Larsen, direkte tlf. 55 36 52 50

                                                                                                   E-Mail: ahl@vorbank.dk

                                                                            

 

Forløb af ekstraordinær generalforsamling

Mandag den 25. november 2013 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Vordingborg Bank. Generalforsamlingen blev afholdt på Vordingborg Uddannelsescenter på adressen Chr. Richardtsvej 43, 4760 Vordingborg.

Der var på generalforsamlingen fremmødt i alt 454 aktionærer, som repræsenterede i alt 125.544 stemmer og en aktiekapital på kr. 12.554.400, som svarer til procentuelle andele på henholdsvis 63,84 pct. af stemmerne og 63,84 pct. af aktiekapitalen.   

Den ekstraordinære generalforsamling blev afholdt med det formål at opnå generalforsamlingens godkendelse af bestyrelsens forslag om fusion mellem Vordingborg Bank A/S og Aktieselskabet Lollands Bank A/S som det fortsættende selskab og Vordingborg Bank A/S som det ophørende selskab og i øvrigt i overensstemmelse med fælles fusionsplan af 24. oktober 2013.

Bestyrelsens forslag blev vedtaget med 124.174 stemmer mod 1.308 stemmer. Da forslaget opnåede såvel 2/3 af de repræsenterede stemmer som af den repræsenterede kapital, men uden en tilstedeværelse af mindst 9/10 af aktiekapitalen, vil der snarest blive indkaldt til en ny ekstraordinær generalforsamling, der forventes afholdt den 19. december 2013, hvor bestyrelsens forslag om fusion vil blive genfremsat og vil kunne vedtages alene med en majoritet på 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den repræsenterede aktiekapital uden hensyntagen til hvor stor en andel af aktiekapitalen, der er til stede.

Referat fra den ekstraordinære generalforsamling vil blive gjort tilgængelig på Vordingborg Banks hjemmeside www.vorbank.dk .

 

 

Med venlig hilsen

VORDINGBORG BANK

 

Morten Lynge Andersen            

      Bestyrelsesformand                              


Attachments

Referat, ekstraordinær generalforsamling.pdf