WATERLAND KONDIGT DE RESULTATEN AAN VAN DE PRIVATE PLAATSING VAN ZIJN AANDELEN IN ARSEUS


"NIET VOOR VERSPREIDING, RECHTSTREEKS OF ONRECHTREEKS, IN DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA, CANADA, AUSTRALIE OF JAPAN OF IN ENIG ANDER RECHTSGEBIED WAAR AANBIEDINGEN OF VERKOPEN WORDEN VERBODEN UIT HOOFDE VAN TOEPASSELIJK RECHT"

Waregem (België) / Rotterdam (Nederland)[1], 9 april 2014 - Arseus NV is ervan op de hoogte gebracht dat Waterland Private Equity Fund IV C.V., via zijn dochtervennootschappen, Enhold NV en Supply Holding B.V. ("Waterland"), al zijn 8.363.865 aandelen in Arseus heeft verkocht, via een succesvolle private plaatsing door middel van een "accelerated bookbuilding". Vanwege een grote vraag heeft Waterland beslist om de omvang van de transactie te vergroten van 20,0% naar zijn totale aandelenparticipatie van 26,67% in de vennootschap.

Handel in de Arseus-aandelen op NYSE Euronext Brussels en NYSE Euronext Amsterdam wordt naar verwachting vandaag hervat.

Belangrijke mededeling
De verspreiding van deze aankondiging kan in bepaalde rechtsgebieden bij wet worden beperkt en de personen die in bezit komen van dit document of van andere informatie waarnaar in dit document wordt verwezen, moeten zich informeren over deze beperkingen en deze in acht nemen. Elke niet-eerbiediging van deze beperkingen kan een inbreuk betekenen op het financieel recht van toepassing in deze rechtsgebieden. We hebben begrepen dat alle aandelen die in de private plaatsing worden aangeboden, niet werden en niet zullen worden geregistreerd onder de U.S. securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en niet mogen worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten, zonder registratie onder deze wet, tenzij krachtens een uit hoofde van deze wet voorziene vrijstelling van de registratievereisten. Noch dit document, noch de erin opgenomen informatie vormen of maken deel uit van een aanbieding tot verkoop of een uitnodiging tot aankoop van effecten in de Verenigde Staten.

Voor meer informatie:
Marieke Palstra
Director Investor Relations       
+ 31 88 33 11 213
marieke.palstra@arseus.com

Profiel Arseus
Arseus is een wetenschappelijke R&D-onderneming die innovatieve oplossingen en concepten levert aan professionals en instellingen in de gezondheidszorg in 30 landen wereldwijd. Arseus is onderverdeeld in drie divisies: Fagron is wereldwijd marktleider op het gebied van magistrale bereidingen. Corilus ontwikkelt en levert unieke geïntegreerde ICT-oplossingen met substantiële toegevoegde waarde aan medisch specialisten. Corilus is marktleider in geselecteerde segmenten in België, Frankrijk en Nederland. HL Technology ontwikkelt en produceert innovatieve precisiecomponenten en orthopedische tools voor dentale en medische professionals. De Belgische vennootschap Arseus NV is gevestigd in Waregem en is genoteerd aan NYSE Euronext Brussels en NYSE Euronext Amsterdam. De operationele activiteiten van de Arseus groep worden aangestuurd vanuit de Nederlandse vennootschap Arseus BV. Het hoofdkantoor van Arseus BV is gevestigd in Rotterdam.

[1] Dit persbericht wordt verstuurd door Arseus NV en Arseus BV.

Open onderstaande link voor het persbericht:


Attachments

WATERLAND KONDIGT DE RESULTATEN AAN VAN DE PRIVATE PLAATSING VAN ZIJN