Par akciju sabiedrības „Nordeka” padomes vadību un izmaiņām valdes sastāvā


2014.gada 21.maijā notika AS „Nordeka” padomes sēde, kurā tika pieņemti sekojoši lēmumi:

  1. par padomes priekšsēdētāju tika ievēlēts Juris Savickis, par padomes priekšsēdētāja vietnieku – Mihails Kuzņecovs;
  2. tika ievēlēti pieci valdes locekļi:

Sergejs Zabavņikovs,

Sergejs Konopijevs,

Aleksandrs Žodžiks,

Edijs Eisaks,

Aivars Rimšāns;

  1. par valdes priekšsēdētāju tika iecelts Sergejs Zabavņikovs.

 

Par jaunievēlēto padomes un valdes locekļu profesionālo pieredzi:

Padomes loceklis Pēteris Ločmelis ir SIA „ITERA Latvija” viceprezidents, arī AS „Nordeka” prezidenta padomnieks līdz 2014.gada maijam. P.Ločmeļa īpašumā ir 671 583 AS „Nordeka” akcijas.

Padomes locekle Sandra Savicka ir sabiedrisko attiecību speciāliste SIA „ITERA Latvija”. S.Savickai ir Guildholas (Guildhall) universitātē (Londona) iegūts maģistra grāds Kultūras nozarē (Cultural Studies), pirms tam ieguvusi bakalaura grādu psiholoģijā un mākslu vēsturē Bostonas koledžā (ASV). S.Savickas īpašumā ir 138 847 AS „Nordeka” akcijas.

Valdes loceklis Edijs Eisaks no 2014.gada strādā AS „Nordeka” par Kvalitātes vadības sistēmu vadītāja vietnieku, pirms tam - par AS „Banka Citadele” Ogres filiāles pārvaldnieku. E.Eisaks līdz 2014.gada 21.maijam bija AS Nordeka” padomes loceklis. E.Eisaks ieguvis maģistra grādu Vadības zinībās Latvijas Universitātē. E.Eisaka īpašumā nav AS „Nordeka” akciju.

Valdes loceklis Aivars Rimšāns strādā AS „Nordeka” kopš 2010.gada par Tehniskās apkopes centra vadītāju. A.Rimšāns absolvējis Baltijas Starptautisko akadēmiju Uzņēmējdarbības vadības specialitātē, pirms tam beidzis Rīgas celtniecības tehnikumu, kur ieguvis celtniecības mašīnu ekspluatācijas un remonta speciālista diplomu. A.Rimšāna īpašumā nav AS „Nordeka” akciju.

 

Ieva Zicmane

AS „Nordeka”

Tālrunis: +371 67463266

E-pasts: ieva@nordeka.lv