RAMIRENTILLE BUREAU VERITAKSEN MULTISERTIFIKAATTI

RAMIRENT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 19.12.2014 klo 10.00


Vantaa, Suomi, 2014-12-19 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Ramirent on saavuttanut multi-site sertifikaatin ”RamiWay” -johtamisjärjestelmälleen, joka on linjassa yhtiön strategisen tavoitteen kanssa luoda yhteinen Ramirent-toimintamalli. Multi-site sertifiointi on osoitus siitä, että Ramirentin johtamisjärjestelmä täyttää ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 standardien asettamat vaatimukset liittyen laadun, ympäristöasioiden sekä työterveys- ja turvallisuusasioiden johtamiseen. Multi-site sertifikaatti kattaa Suomen, Ruotsin, Viron, Latvian ja Liettuan toiminnot. Sertifioinnin on suunniteltu kattavan loput Ramirentin toimintamaista vuoden 2016 loppuun mennessä.

“Perusvaatimus multi-site sertifioinnille on yhteinen johtamisjärjestelmä, jonka hyödyt on havaittavissa erityisesti asiakaspalvelutilanteessa. Yhteinen johtamisjärjestelmä jolla on kansainvälinen sertifiointi, varmistaa laadun kaikille asiakkaille riippumatta siitä missä toimipisteessä he asioivat. Johtamisjärjestelmä takaa yhteiset toimintatavat, systemaattisen toimintojen seurannan, parhaiden käytäntöjen jakamisen sekä organisaation jatkuvan kehittämisen,” sanoo Marjo Räisälä Ramirentin laatuvastaava.

Multi-site sertifikaatin haku on tavallista organisaatioille, jotka toimivat useissa toimipisteissä ja erityisesti kun toimipisteitä on useissa eri maissa. Multi-site sertifikaatin myötä Ramirentia ei enää luokitella yhtiöksi jolla on vain toimintoja eri maissa, vaan yhtiöksi jonka toiminta on maarajat ylittävää ja se tapahtuu useissa toimipisteissä yhden yhteisen johtamisjärjestelmän kautta.

“Ramirentin erittäin motivoitunut tiimi on luonut Ramirentille yhtenäisiä toimintatapoja ja jo auditoinnin aikana oli havaittavissa maiden välisten toimintatapojen yhtenäistymistä ja tehostumista. Uskon, että multi-site sertifikaatin mukanaan tuomat vaatimukset antavat Ramirentille hyvät edellytykset toiminnan parantamiseen ja toimipisteiden yhdenmukaiseen kehittämiseen,” kommentoi Bureau Veritaksen johtava auditoija Pekka Virta.

 

RAMIRENT OYJ


LISÄTIETOJA:
Franciska Janzon, SVP, markkinointi, viestintä ja IR, puh. 020 750 2859

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
The main media
www.ramirent.com

Ramirent on enemmän kuin koneita. Olemme johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelun ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi jotka yksinkertaistavat liiketoimintaa. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 647 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 600 työntekijää 302 toimipaikassa 10 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Bureau Veritas Certification