Ledende medarbejdere tegner nye aktier i Bavarian Nordic


KVISTGÅRD, Danmark - 21. maj 2015 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) offentliggjorde i dag, at personer i selskabets ledelse og bestyrelse, der i henhold til Værdipapirhandelslovens § 28a er indberetningspligtige, har meddelt Finanstilsynet følgende transaktioner med selskabets aktier og tilknyttede værdipapirer:

Administrerende direktør Paul Chaplin har udnyttet 25.000 stk. tegningsoptioner til tegning af 25.000 stk. nye aktier. Paul Chaplin har efterfølgende solgt 10.000 stk. aktier og har dermed forøget sin beholdning til 26.800 stk. aktier i Bavarian Nordic.

Finansdirektør Ole Larsen har udnyttet 25.000 stk. tegningsoptioner til tegning af 25.000 stk. nye aktier. Ole Larsen har efterfølgende solgt 22.000 stk. aktier og har dermed forøget sin beholdning til 6.000 stk. aktier i Bavarian Nordic.

Medlem af bestyrelsen Anders Gersel Pedersen har udnyttet 5.000 stk. tegningsoptioner til tegning af 5.000 stk. nye aktier. Anders Gersel Pedersen har efterfølgende solgt 4.500 stk. aktier og har dermed forøget sin beholdning til 500 stk. aktier i Bavarian Nordic.

For nærmere oplysninger om transaktionerne henvises til Finanstilsynets hjemmeside www.ftnet.dk. Desuden henvises til selskabets meddelelse nr. 15/2015 af 18. maj 2015 vedrørende medarbejderes udnyttelse af tegningsoptioner.

Kontakt
Rolf Sass Sørensen
Vice President Investor Relations
Tlf. +45 61 77 47 43

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et biofarmaceutisk selskab fokuseret på udvikling og produktion af cancerimmunterapier og vacciner mod infektionssygdomme. Gennem et mangeårigt samarbejde med den amerikanske regering har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af biologiske modforanstaltninger, herunder den ikke-replikerende koppevaccine, IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavn IMVANEX®) samt i Canada. Bavarian Nordic og dennes partner, Janssen, er gået forrest i udviklingen af en ebolavaccine, som er blevet fremskyndet af myndighederne som følge af den nuværende situation i Vestafrika. Bavarian Nordic har desuden, i samarbejde med National Cancer Institute, udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier baseret på selskabets alsidige poxvirusbaserede teknologier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.


Attachments

20150521da