TRIBONA AB (PUBL): Uttalande angående pågående diskussioner rörande ett eventuellt offentligt erbjudande


Stockholm. Sverige, 2015-09-08 19:50 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Med anledning av att en grupp aktieägare har inkommit med en begäran om extra bolagsstämma i Bolaget samt den senaste tidens spekulationer i media angående Tribona AB (publ) (”Tribona” eller ”Bolaget”), vill Bolaget klargöra följande.

Bolaget har erhållit ett preliminärt och villkorat icke-bindande förslag avseende ett möjligt bud på Bolagets samtliga utestående aktier. Baserat på de indikerade budvillkoren är Bolagets preliminära ställningstagande att rekommendera aktieägarna att inte acceptera budet. Detta ställningstagande understöds också av de råd som har inhämtats från finansiella rådgivare anlitade av Bolaget.

Tribona vill understryka att det inte finns några som helst garantier för att ett eventuellt offentligt erbjudande kommer att lämnas, eller till vilka villkor det i så fall skulle ske. Ytterligare information kommer att lämnas när så bedöms lämpligt.

 

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
Mats-Olof Ljungquist, styrelseordförande i Tribona, tel. + 46 70 886 90 13

 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Tribona AB (publ) ska offentliggöra i enlighet med lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande 2015-09-08 kl. 19:50.

 

TRIBONA I KORTHET
Tribona AB (publ) är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med renodlad inriktning på lager- och logistikfastigheter. Fastighetsbeståndet består av moderna och strategiskt belägna logistikfastigheter, 35 i Sverige och en i Danmark med en uthyrningsbar yta på cirka 704 000 kvadratmeter. För mer information, besök www.tribona.se


Attachments

TRIBONA AB (PUBL) Uttalande angående pågående diskussioner rörande ett eventuellt offentligt erbjudande.pdf