TRIBONA AB (PUBL): VALBEREDNINGENS FÖRSLAG INFÖR EXTRA BOLAGSSTÄMMA I TRIBONA AB (PUBL)


Lund, Sverige, 2015-10-22 08:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Mats-Olof Ljungquist och Malin Rylander-Leijon har sedan tidigare informerat bolaget om att de avser att frånträda sina styrelseuppdrag vid den extra bolagsstämman i Tribona AB (publ) den 23 oktober 2015. Bolaget har nu informerats om att även Rutger Arnhult och Patrik Essehorn avser att frånträda sina styrelseuppdrag vid samma bolagsstämma.

Av denna anledning föreslår valberedningen att styrelsen i Tribona AB ska bestå av tre ledamöter och att Gustaf Hermelin och Anette Asklin ska nyväljas till ledamöter. Anneli Jansson kvarstår som styrelseledamot. Vidare föreslår valberedningen även att Gustaf Hermelin ska utses till styrelseordförande.

Valberedningen föreslår slutligen att arvodena till styrelsens ledamöter behålls oförändrade.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION

Mats-Olof Ljungquist, styrelseordförande, +46 708 86 90 13
Per Johansson, VD: +46 708 17 13 63, e-post
: per.johansson@tribona.se

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Tribona AB (publ) ska offentliggöra i enlighet med lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande 2015-10-22 kl. 08:30.

 

TRIBONA I KORTHET
Tribona AB (publ) är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med renodlad inriktning på lager- och logistikfastigheter. Fastighetsbeståndet består av moderna och strategiskt belägna logistikfastigheter, 35 i Sverige och en i Danmark med en uthyrningsbar yta på cirka 704 000 kvadratmeter. För mer information, besök www.tribona.se


Attachments

TRIBONA AB (PUBL) VALBEREDNINGENS FÖRSLAG INFÖR EXTRA BOLAGSSTÄMMA I TRIBONA AB (PUBL).pdf