Auriga, Aktietilbagekøbsprogram indledes


Auriga Industries A/S, Harboøre, Danmark, 2015-11-24 07:59 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

 

Selskabsmeddelelse nr. 24/2015

24. november 2015

 

Aktietilbagekøbsprogram indledes
 

Den 30. oktober 2015 offentliggjorde Auriga en plan for tilbagekøb af B-aktier og mulig afnotering af selskabet, og på den ekstraordinære generalforsamling afholdt den 23. november 2015 blev selskabets bestyrelse bemyndiget til at gennemføre aktietilbagekøbet. Der henvises til selskabsmeddelelse nr. 23/2015 af 23. november 2015.

På baggrund heraf har bestyrelsen i Auriga i dag besluttet at igangsætte tilbagekøbsprogrammet, hvorefter B-aktionærerne får mulighed for at sælge deres B-aktier i selskabet til kr. 2,60 pr. B-aktie á nominelt kr. 0,20.

Tilbudsperioden løber fra den 24. november 2015 til den 15. december 2015, kl. 16.00, med afvikling af tilbagekøbet i umiddelbar forlængelse deraf.

De fuldstændige vilkår for aktietilbagekøbsprogrammet fremgår af tilbudsdokumentet dateret den 24. november 2015, som vil blive fremsendt til aktionærerne under hensyntagen til de i tilbudsdokumentet anførte begrænsninger, og som endvidere kan hentes på Aurigas hjemmeside www.auriga.dk.

Bestyrelsesformand Jens Due Olsen samt bestyrelsesmedlem og adm. direktør Torben Svejgård har tilkendegivet, at de har til hensigt at udnytte Aurigas købstilbud og sælge deres beholdning af B-aktier i selskabet. Bestyrelsen og direktionen besidder herefter ingen Auriga-aktier.
 


AURIGA INDUSTRIES A/S

Jens Due Olsen
Bestyrelsesformand

 

Aktietilbagekøbet er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse i tilbagekøbet kræver et tilbudsdokument, registreringer eller andre foranstaltninger, ud over hvad der kræves i henhold til dansk lovgivning. Aktietilbagekøbet er hverken direkte eller indirekte rettet til aktionærer, der er bosiddende i USA, Canada, Australien, New Zealand, Japan eller i andre jurisdiktioner, hvor tilbuddet eller en accept heraf ville være i strid med lovgivningen i en sådan jurisdiktion, og må ikke udleveres til aktionærer bosiddende i sådanne jurisdiktioner. Enhver person, der kommer i besiddelse af dokumenter vedrørende aktietilbagekøbet forudsættes selv at indhente alle nødvendige oplysninger om eventuelle begrænsninger samt at overholde disse.

  

Yderligere information:

Lene Faurskov
Manager, Investor Relations
Mobil: 41 64 05 04

investor@auriga.dk

 

 

 

 


Attachments

Auriga-Aktietilbagekøbsprogram indledes-2015-11-24.pdf