Fagron reageert op berichten in de pers van maandag 30 november 2015


Gereglementeerde informatie
Waregem (België)/Rotterdam (Nederland)1, 30 november 2015

In een aantal kranten werd op maandag 30 november 2015 bericht dat de overnamegesprekken waarover Fagron op 2 en 9 oktober 2015 heeft gecommuniceerd, beëindigd zouden zijn. Fagron deelt vandaag mee dat deze gesprekken niet beëindigd zijn, maar een moeizaam verloop kennen met op heden weinig visibiliteit op een bindend bod.

Fagron verwijst tevens naar de eerder gecommuniceerde update van haar vooruitzichten voor 2015 en de impact daarvan op haar financiering. Fagron is in dit kader gesprekken aangegaan met haar financieringsbanken en deze gesprekken zijn op dit moment gaande. Een versterking van het eigen vermogen via een publieke of private kapitaalverhoging wordt hierbij niet uitgesloten. Zodra één van voornoemde pistes zich concretiseert of zich verdere ontwikkelingen voordoen, zal Fagron hierover opnieuw berichten in overeenstemming met haar wettelijke verplichtingen.

In het geval van verschillen tussen de Engelse vertaling en het Nederlandse origineel van dit persbericht, zal de laatste prevaleren.

Profiel Fagron
Fagron is een wetenschappelijke farmaceutische R&D-onderneming die gericht is op het optimaliseren en innoveren van gepersonaliseerde farmaceutische zorg. Fagron levert Fagron Specialty Pharma Services, Fagron Trademarks en Fagron Essentials aan apotheken, klinieken en ziekenhuizen in 32 landen wereldwijd.

De Belgische vennootschap Fagron NV is gevestigd in Waregem en is genoteerd aan Euronext Brussels en Euronext Amsterdam. De operationele activiteiten van Fagron worden aangestuurd vanuit de Nederlandse vennootschap Fagron BV. Het hoofdkantoor van Fagron BV is gevestigd in Rotterdam.

Open onderstaande link voor het persbericht:


Attachments

Fagron reageert op berichten in de  pers van maandag 30 november 2015