Eilinio akcininkų susirinkimo sprendimai


Vilnius, Lietuva, 2016-03-31 15:28 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

2016 m. kovo 31 d. įvyko AB SEB banko (toliau – Bankas) eilinis visuotinis akcininkų susirinkimas, kurio metu buvo priimti sprendimai visais darbotvarkėje numatytais klausimais:

1. Susipažinta su Banko grupės 2015 metų konsoliduotu metiniu pranešimu ir jo priedu (pridedama);   

2. Susipažinta su audito, kurį atliko audito įmonė UAB „PricewaterhouseCoopers“, pranešimu (pridedama);

3. Susipažinta su Banko stebėtojų tarybos atsiliepimais ir pasiūlymais dėl Banko veiklos strategijos, metinių konsoliduotųjų finansinių ataskaitų rinkinio, pelno paskirstymo projekto ir Banko konsoliduoto metinio pranešimo, taip pat Banko valdybos ir prezidento veiklos;

4. Patvirtintas pagal Tarptautinius finansinės atskaitomybės standartus parengtas Banko ir Banko grupės 2015 metų konsoliduotųjų finansinių ataskaitų rinkinys (pridedama);

5. Patvirtintas banko 2015 metų pelno paskirstymas (pridedama);

6. Išrinkta audito įmonė UAB „PricewaterhouseCoopers“ Banko einamųjų ir ne daugiau kaip dviejų būsimųjų finansinių metų metinėms finansinėms ataskaitoms patikrinti, pavedant Banko prezidentui sudaryti sutartį dėl audito paslaugų teikimo bei nustatyti paslaugų apmokėjimo sąlygas.

Pranešimas nekonfidencialus.

AB SEB banko prezidento pavaduotojas, Pagalbos verslui tarnybos ir finansų direktorius Jonas Iržikevičius.

       

       
2016 m. kovo 31 d., Vilnius

 

         Teikti papildomą informaciją apie esminį įvykį emitento įgaliotas AB SEB banko prezidento pavaduotojas, Pagalbos verslui tarnybos ir finansų direktorius Jonas Iržikevičius, tel. (8 5) 268 2355.


Attachments

SEB finansine atskaitomybe 2015_LT_.pdf 2015 m. pelno paskirstymas.pdf