Tilbudsdokument, tilbudsannonce og acceptblanket samt bestyrelsesredegørelse


Tilbudsdokument, tilbudsannonce og acceptblanket samt bestyrelsesredegørelse vedrørende det anbefalede fremsatte frivillige offentlige købstilbud fra Layout Bidco A/S

På vegne af Layout Bidco A/S, et selskab tilknyttet 3i Group plc og visse investeringsenheder forvaltet af 3i Investments plc, offentliggøres hermed det som bilag vedlagte tilbudsdokument, tilbudsannonce og acceptblanket i en dansk og engelsksproget version vedrørende det fremsatte anbefalede frivillige offentlige købstilbud til aktionærerne i BoConcept Holding A/S. Tilbudsannoncen og acceptblanketten er indeholdt i tilbudsdokumentet som bilag 1 og 2. Offentliggørelse sker i medfør af § 4, stk. 2 i bekendtgørelse nr. 562 af 2. juni 2014 om overtagelsestilbud.

I overensstemmelse med § 23 i bekendtgørelse nr. 562 af 2. juni 2014 om overtagelsestilbud har Bestyrelsen i BoConcept Holding A/S forberedt en redegørelse vedrørende overtagelsestilbuddet. Den samlede bestyrelse anbefaler aktionærerne i BoConcept Holding A/S at acceptere overtagelsestilbuddet fra Layout Bidco A/S. En kopi af Bestyrelsens redegørelse er vedhæftet.

I anledning af købstilbuddet ønsker BoConcept Holding A/S at invitere sine aktionærer til møde med bestyrelsesformand Peter Thorsen og CEO Torben Paulin, hvor der vil være lejlighed til at stille spørgsmål til købstilbuddet. Der vil blive afholdt et møde i Herning og et i København. Invitation til disse møder vil blive udsendt separat.

Med venlig hilsen

Peter Thorsen
Bestyrelsesformand, BoConcept Holding A/S

         Henvendelser og spørgsmål vedrørende tilbudsdokumentet, tilbudsannoncen og købstilbuddet bedes stilet til Layout Bidco A/S: Per Bech Thomsen, Impact Partners, på pbt@impactpartners.dk eller tlf.: +45 31 37 31 33.
         Øvrige henvendelser vedrørende denne selskabsmeddelelse kan rettes til BoConcept Holding A/S:
         Bestyrelsesformand Peter Thorsen, på pt@kirkthorsen.dk eller tlf.: +45 40 70 06 76.


Attachments

FB 070616_5_dk.pdf Bestyrelsesredegørelse_dk.pdf Tilbudsdokument (DA) - 07-06-2016.PDF