Tele2 och Wifog tecknar samarbetsavtal


Tele2 Sverige AB har tecknat ett avtal med plattformen Wifog, som tillhandahåller en tjänst där kunder själva kan styra sina kostnader genom en aktivitets- och lojalitets-modell. I ett första skede kommer Tele2 Sverige att erbjuda Comviqs kontantkortskunder det nya sättet att påverka sin mobilkostnad.

Wifog erbjuder sina användare möjligheten att tjäna poäng genom att ta del av annonser, delta i marknadsundersökningar eller från köp som görs hos anslutna e-handlare. Poängen kan sedan användas för att betala hela eller delar av mobilräkningen.

Nu kommer plattformen att erbjudas för, i ett första skede Comviqs kontantkortskunder och Wifog-poäng kommer att bli ett betalsätt för Comviq-kunder.

- Tele2 vill växa med flest nöjda kunder. Genom samarbetet med Wifog, som är ett innovativt företag, kan vi ytterligare nå och engagera våra kunder, säger Samuel Skott, VD på Tele2 Sverige. För Wifog, som lanserades 2013 som en mobiltjänst, innebär samarbetet med Tele2 att fokus och kraft kunna läggas på kärnverksamheten som bygger på att leverera förbättrade kundupplevelser.

- Det här samarbetet ger oss en fantastisk möjlighet att nå ut med vår tjänst till en bred publik. Vi kommer att kunna fokusera på det vi är bäst på: att skapa bra kundupplevelser för svenska mobilkunder. Istället för att göra det i egen regi kan vi nu göra det hos marknadens bästa telefonoperatör, säger Peter Håkansson, VD på Wifog.

Någon gång efter sommaren kommer lösningen vara helt implementerad och i första skedet tillgänglig för Comviqs kontantkortsskunder.

Stockholm 2016-06-10

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Håkansson, VD för Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com.

Malin Selander, Press- och PR chef för Tele2 Sverige
E-post: malin.selander@tele2.com
Telefon: +46 704 264 006

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2016-06-10.pdf

Kort information om Wifog Holding AB (publ)
Wifogs affärsidé är att ge konsumenter möjlighet att helt eller delvis finansiera kostnaden för hushållsnära tjänster såsom mobiltelefoni, försäkringar och el genom att konsumera reklam och handla online från butiker knutna till Wifogs nätverk samt göra marknadsundersökningar. Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommision är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550.


Attachments

Wifog_Pressrelease_2016-06-10.pdf