Aon och Wifog tecknar samarbetsavtal


Aon har tecknat ett avtal med Wifog, som tillhandahåller en tjänst där kunder själva kan styra sina kostnader genom en aktivitets- och lojalitets-modell. Aon kommer att bistå Wifogs kunder med personaliserade försäkringslösningar och ett nytt sätt att tjäna poäng.

Wifog erbjuder sina användare möjligheten att tjäna poäng genom att e-handla, delta marknadsundersökningar och exponeras för reklam. Poängen kan sedan användas för att betala hela eller delar av vardagliga hushållsräkningar.

Aon är en av världens främsta försäkringsrådgivare- och förmedlare verksamma i 120 länder och med 72 000 anställda.

- Genom samarbetet med Wifog, kommer vi kunna befästa vår position som innovatör inom försäkringsmarknaden. Vår industri lider historiskt av lågt kundengagemang och en blygsam kunddialog inom konsumentförsäkringar. Med Wifogs plattform och detaljerade kunskap om kunderna och deras behov skapas unika förutsättningar för optimala individuella försäkringserbjudande med perfekt timing. Vi kommer kontinuerligt scanna marknaden för att säkerställa att Wifogs kunder har de bästa lösningarna. Vi börjar med Sverige och ser fram emot att följa med Wifog i deras internationella expansion säger Jacob Schlawitz, CEO Aon Sweden & Aon Nordic.

För Wifog, som lanserades 2013 som en mobiltjänst, innebär samarbetet med Aon att ännu en byggsten till ett bredare tjänsteutbud.

- Det här samarbetet ger oss en fantastisk möjlighet att nå fler människor med nya efterfrågade produkter. Vi kan erbjuda fler bra sätt att tjäna poäng på, men också fler relevanta tjänster att använda poängen till. Detta är ett viktigt steg för ökad kundnytta och ökad omsättning, säger Peter Håkansson, VD på Wifog.

Stockholm 2016-06-13

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Håkansson, VD för Wifog Holding AB (publ)
E-post: peter.hakansson@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com.

Jacob Schlawitz, CEO Aon Sweden AB & Aon Nordic
E-post: jacob.schlawitz@aon.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2016-06-13.pdf

Kort information om Wifog Holding AB (publ)
Wifogs affärsidé är att ge konsumenter möjlighet att helt eller delvis finansiera kostnaden för hushållsnära tjänster såsom mobiltelefoni, försäkringar och el, genom att handla online, göra marknadsundersökningar och konsumera reklam. Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommision är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550.


Attachments

Wifog_Pressrelease_2016-06-13.pdf