Genmab udnævner bestyrelsesobservatør


Pressemeddelelse

  • Rolf Hoffmann udnævnt som bestyrelsesobservatør
  • Det ventes, at Rolf Hoffmann opstilles til bestyrelsen på Genmabs ordinære generalforsamling i 2017

København, Danmark, 3. august, 2016 – Genmab A/S (OMX: GEN) har i dag meddelt, at selskabets bestyrelse har udnævnt Rolf Hoffmann som bestyrelsesobservatør. Det forventes, at Rolf Hoffmann efter en periode som bestyrelsesobservatør vil blive opstillet til bestyrelsen på selskabets ordinære generalforsamling i 2017. Som bestyrelsesobservatør vil Rolf Hoffmann deltage i bestyrelsesmøderne, men han vil ikke være bestyrelsesmedlem og vil ikke kunne deltage i bestyrelsesafstemninger.

Rolf Hoffmann har en omfattende karriere bag sig i den internationale farmaceutiske og bioteknologiske industri. Før han gik på pension i slutningen af juli, var han Senior Vice President for Amgens Commercial Operations i USA, og forud for dette var han Senior Vice President for Amgens International Commercial Operations. Rolf Hoffmann har desuden gennem mere end 17 år haft forskellige salgs- og markedsføringspositioner samt ledelsesstillinger hos Eli Lilly i Sydafrika, Latinamerika og Tyskland. Han har desuden bestridt en række bestyrelsesposter, herunder som medlem af the International Advisory Board hos University of North Carolina, Chapel Hill, som medlem af bestyrelsen for the International School of Zug and Luzern, og som medlem af the Council of the Americas og Swiss-American Chamber of Commerce. Rolf Hoffmann er medlem af US Health Leadership Council og har tidligere været formand for PhRMA i Latinamerika. Han er desuden for nylig blevet udnævnt som Adjunct Professor for Strategy and Entrepreneurship på fakultetet for University of North Carolina Business School.

Om Genmab
Genmab er et børsnoteret internationalt bioteknologisk selskab, som specialiserer sig i at skabe og udvikle differentierede antistoflægemidler til behandling af cancer. Selskabet er stiftet i 1999 og har i dag to godkendte antistoffer, Arzerra® (ofatumumab) til behandling af visse indikationer for kronisk lymfatisk leukæmi, og DARZALEX® (daratumumab) til behandling af patienter, som har fået adskillige tidligere behandlinger eller som har dobbelt-refraktær myelomatose. Daratumumab er i klinisk udvikling til behandling af yderligere indikationer af myelomatose, non-Hodgkins lymfom og en solid tumor. Genmab har desuden bred en klinisk og præklinisk produktpipeline. Genmabs teknologiplatform består af validerede og egenudviklede næste-generations antistofteknologier – DuoBody® platformen til generering af bispecifikke antistoffer og HexaBody® platformen, som skaber antistoffer med forbedret effektorfunktion. Det er selskabets hensigt at udnytte disse teknologier til at skabe mulighed for tage ene- eller medejerskab af fremtidige produkter. Genmab samarbejder med førende farmaceutiske og bioteknologiske selskaber. For yderligere oplysninger henvises til www.genmab.com.   

Kontakt:         
Rachel Curtis Gravesen, Senior Vice President, Investor Relations & Communication
T: +45 33 44 77 20; M: +45 25 12 62 60; E: r.gravesen@genmab.com

Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede udsagn. Ord som ”tror”, ”forventer”, ”regner med”, ”agter” og ”har planer om” og lignende udtryk er fremadrettede udsagn. De faktiske resultater eller præstationer kan afvige væsentligt fra de fremtidige resultater eller præstationer, der direkte eller indirekte er kommet til udtryk i sådanne udsagn. De væsentlige faktorer, som kunne bevirke at vore faktiske resultater eller præstationer afviger væsentligt, inkluderer bl.a., risici forbundet med præklinisk og klinisk udvikling af produkter, usikkerheder omkring udfald af og gennemførelse af kliniske forsøg herunder uforudsete sikkerhedsspørgsmål, usikkerheder forbundet med produktfremstilling, manglende markedsaccept af vore produkter, manglende evne til at styre vækst, konkurrencesituationen vedrørende vort forretningsområde og vore markeder, manglende evne til at tiltrække og fastholde tilstrækkeligt kvalificerede medarbejdere, manglende adgang til at håndhæve eller beskytte vore patenter og immaterielle rettigheder, vort forhold til relaterede selskaber og personer, ændringer i og udvikling af teknologi, som kan overflødiggøre vore produkter samt andre faktorer. For yderligere oplysninger om disse risici henvises til afsnit vedrørende risiko i Genmabs seneste finansielle rapporter, som er tilgængelige på www.genmab.com. Genmab påtager sig ingen forpligtigelser til at opdatere eller revidere fremadrettede udsagn i denne pressemeddelelse eller til at bekræfte sådanne udsagn i forbindelse med faktiske resultater, medmindre dette kræves i medfør af lov.


Genmab A/S og dets datterselskaber ejer følgende varemærker: Genmab®, det Y-formede Genmab logo®, Genmab i kombination med det Y-formede Genmab logo™, DuoBody logoet®, HexaBody logoet™, HuMax®, HuMax-CD20®, DuoBody®, HexaBody® og UniBody®. Arzerra® er et varemærke tilhørende Novartis AG eller dets tilknyttede selskaber. DARZALEX® er et varemærke tilhørende Janssen Biotech, Inc.

Pressemeddelelse nr. 05
CVR-nr. 2102 3884

Genmab A/S
Bredgade 34E
1260 København K
Danmark


Attachments

i05_MR_Appointment of Board Observer_030816_dk.pdf