Evli palkittiin toistamiseen parhaana yhteisövarainhoitajana


EVLI PANKKI OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 25.8.2016 KLO 10.45

Ykkönen sijoitustoiminnan tuotossa sekä salkunhoidon ja asiakashenkilöstön osaamisessa

Yhteisösijoittajat arvioivat Evli Pankin toisena vuotena peräkkäin Suomen parhaaksi varainhoitajaksi TNS Sifo Prosperan External Asset Management Institutions 2016 Finland -tutkimuksessa. Tunnustus perustuu varainhoidon kokonaisarvosanaan, jota Evli paransi neljättä vuotta peräkkäin.

Evli sijoittui ensimmäiselle sijalle myös muun muassa sijoitustoiminnan tuotossa, salkunhoidon osaamisessa ja asiakashenkilöstön osaamisessa sekä vertailtaessa asiakkaiden halukkuutta suositella käyttämäänsä varainhoitajaa.

- Tutkimustulos ja asiakkaiden antama palaute ovat meille merkittävä arvostuksenosoitus. Ne ovat myös tärkeä laadun mittari ja vahvistavat näkemystä varainhoitotoimintamme oikeasta suunnasta. Tulos kannustaa meitä jatkossa entistä parempaan suoritukseen, Evli Pankin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki iloitsee.

TNS Sifo Prospera 2016 -tutkimuksessa suomalaiset yhteisösijoittajat arvioivat 14 varainhoitajaa 12:lla eri laatukriteerillä. Tutkimukseen osallistui muun muassa vakuutusyhtiöitä, eläkelaitoksia, yleishyödyllisiä säätiöitä, kaupunkeja ja seurakuntayhtymiä.                   

Lisätietoja:

Janne Lassila, johtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 9 4766 9142
Timo Hovi, johtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 9 4766 9306

TNS Sifo Prospera

Evli lyhyesti:

Evli on sijoittamiseen erikoistunut yksityispankki, joka auttaa yksityishenkilöitä ja yhteisöjä kasvattamaan varallisuuttaan. Yhtiö tarjoaa varainhoitopalveluita, erilaisia pääomamarkkinoihin liittyviä palveluita, kuten osake- ja muiden sijoitustuotteiden välitystä, markkinatakausta ja sijoitustutkimusta, sekä Corporate Finance -palveluita.

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet, www.evli.com