Network Capital Group Holding A/S - Forløb af ekstraordinær generalforsamling


 

Den 9. november 2016 kl. 8.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Copenhagen Network A/S, CVR nr. 26 68 56 21, på selskabets adresse Tingskiftevej 5, 2900 Hellerup, med følgende dagsorden:

1.     Valg af medlem til bestyrelsen

2.     Ændring af vedtægternes punkt 1. Navn til:

1.1.          Selskabets navn er Network Capital Group Holding A/S

1.2.          Selskabets driver tillige virksomhed under navnet Copenhagen Network A/S

3.     Eventuelt

 

Bestyrelsen bød velkommen og oplyste, at bestyrelsen i overensstemmelse med vedtægternes pkt. 7.8 havde udpeget Lisbeth Bak til dirigent.

Dirigenten konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamling i overensstemmelse med vedtægterne havde været varslet ved e-mails til navnenoterede aktionærer, som har udtrykt ønske om indkaldelse via mail, ved indrykning på selskabets hjemmeside og Erhvervsstyrelsens IT system og ved fondsbørsmeddelelse. Dirigenten konstaterede, at indkaldelsen, oplysningen om det samlede antal kapitalandele og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, de dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, dagsorden og de fuldstændige forslag, formularer, der skal anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og stemmeafgivelse pr. brev m.v. har været fremlagt på selskabets hjemmeside i de seneste 3 uger før generalforsamlingens afholdelse. Dirigenten konstaterede under henvisning hertil og med de tilstedeværendes tilslutning, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt, og at generalforsamlingen var beslutningsdygtig og indvarslet i henhold til dagsordenens punkter.

Dirigenten gennemgik dagsordenen og oplyste i den forbindelse, at forslagene under dagsordenens punkt 1 krævede simpelt flertal mens punkt 2 kunne vedtages med 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den del af selskabskapitalen som  var repræsenteret på generalforsamlingen.

På generalforsamlingen var i alt nominelt DKK 1.303.947 repræsenteret svarende til 35,5 % af den stemmeberettigede aktiekapital.

Ad.dagsordens punkt 1. 

Der var foreslået nyvalg til bestyrelsen af direktør Jesper Bak, idet Marc Jeilman var fratrådt bestyrelsen. Desuden foreslog Dansk OTC A/S at vælge advokat Henrik Oehlenschlæger, adm. direktør Jacob Knudsen og direktør Torben Bjørn Christensen, idet advokat Thomas Schioldan Sørensen og direktør Jeanette Gyldstoff Borg ønskede at fratræde bestyrelsen. 

Advokat Henrik Oehlenschlæger, adm. direktør Jakob Knudsen og Torben Bjørn Christensen præsenterede sig.

Generalforsamlingen vedtog herefter valget af den nye bestyrelse.

Umiddelbart efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Jesper Bak som bestyrelsesformand

Ad. dagsordens punkt 2

Dirigenten præsenterede det fremlagte forslag om at ændre vedtægterne og dermed det nye navn for selskabet. Generalforsamlingen vedtog forslaget med enstemmigt med samtlige stemmer.

Ad dagsordenens punkt 3.

Herefter forelå der ikke yderligere til behandling, og dirigenten konstaterede herefter, at dagsordenen var udtømt, og at samtlige forslag var blevet vedtaget enstemmigt med samtlige stemmer.

Dirigenten erklærede herefter generalforsamlingen for hævet.

Som dirigent

Lisbeth Bak

   

 

Med venlig hilsen 

Network Capital Group Holding A/S

Bestyrelsesformand Jesper Bak

Telefon: +45 51 30 75 78

Email: jb@ncgh.dk

 


Attachments

161109_forlob af ekstrarord inær generalforsamling .pdf