Evli - Euroopan paras strukturoituja sijoitusratkaisuja tarjoava yksityispankki


Evli Pankin pitkäjänteinen työ ja investoinnit strukturoitujen sijoitusratkaisujen tarjontaan huomioitiin ainutlaatuisella tavalla jo 14. kertaa järjestetyssä Euromoney-ryhmään kuuluvan SRP:n (Structured Retail Products) vuotuisessa "Strukturoidut sijoitusratkaisut ja johdannaiset" -konferenssissa Lontoossa. Evli valittiin Euroopan parhaaksi yksityispankiksi strukturoiduissa sijoitusratkaisuissa.

Alan suurin konferenssi Euroopassa kerää kokoon sijoitusalan johtotason vaikuttajia mm. varainhoitotaloista, investointipankeista ja vähittäispankeista kahden päivän ajaksi. Konferenssin kruunaa alan toimijoille jaettavat Euroopan laajuiset ja maakohtaiset palkinnot.

Evli oli ehdolla Best Private Bank, Europe -kategoriassa, jossa valittiin Euroopan paras strukturoituja sijoitusratkaisuja tarjoava varainhoitotalo. Tässä Evlin voittamassa kategoriassa ehdolla olivat myös suuret ja tunnetut eurooppalaiset pankit BNP Paribas, ING, SEB ja Nordea.

Palkinnon kriteeristö:

  • varainhoitajan toiminnan yleinen laadukkuus
  • tuotteiden asiakkaille tarjoama tuotto ja innovatiivisuus
  • asiakastarpeiden huomiointi
  • asiakassuhteiden jälkihoito

"Olemme erittäin otettuja saamastamme tunnustuksesta. Meillä on selkeä kuva tuotealueen roolista ja lisäarvosta asiakkaiden varojen hoidossa. Hienoa, että onnistumiset sekä toteutettujen sijoitusratkaisujen tuoma asiakashyöty ovat tulleet noteeratuiksi eurooppalaisella tasolla. Tästä on hyvä jatkaa pitkäjänteistä työtämme ja laajentaa tarjontaamme edelleen ", toteaa Evli Pankin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki.

Jo vuosia jatkuneen pitkäjänteisen työn lisäksi Evli teki 2016 investointeja strukturoitujen ja vaihtoehtoisten sijoitusratkaisujen tarjontaan ja perusti Evli Investment Solutions Oy tytäryhtiön.

Lisätietoja:
Johannes Asuja, Toimitusjohtaja, Evli Investment Solutions Oy, p. +358 9 4766 9205
Heikki Savijoki, Strukturoidut sijoitusratkaisut, Evli Pankki Oyj, p. +358 9 4766 9726

Evli lyhyesti:
Evli on sijoittamiseen erikoistunut yksityispankki, joka auttaa yksityishenkilöitä ja yhteisöjä kasvattamaan varallisuuttaan. Yhtiö tarjoaa varainhoitopalveluita, erilaisia pääomamarkkinoihin liittyviä palveluita, kuten osake- ja muiden sijoitustuotteiden välitystä, markkinatakausta ja sijoitustutkimusta, sekä Corporate Finance -palveluita.

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet, www.evli.com