Oriola ostaa ICTHS Health Supportin


Oriola Oyj:n lehdistötiedote 3.7.2017 klo 14:00

Oriola ostaa ICTHS Health Supportin

Oriola on allekirjoittanut sopimuksen ruotsalaisen ICTHS Health Support AB:n ostamisesta. ICTHS Health Support on vuonna 2007 perustettu terveysalan palveluyritys, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita apteekeille, lääkeyhtiöille ja terveydenhuollon toimijoille. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 5 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 60 henkilöä.

"ICTHS Health Supportin osto tukee Oriolan strategiaa tarjota laaja-alaisia asiantuntijapalveluita apteekeille, lääkeyhtiöille ja terveydenhuollon toimijoille Ruotsissa ja Suomessa. ICTHS toimii jo nyt läheisessä yhteistyössä Farentan ja Kronans Apotekin kanssa. Yrityskauppa täydentää erinomaisesti palveluvalikoimaamme", sanoo Oriolan varatoimitusjohtaja ja palvelut-liiketoiminta-alueen johtaja Kimmo Virtanen.

"Olemme erittäin tyytyväisiä yrityskauppaan, joka mahdollistaa liiketoiminnan kasvun ja tarjoaa henkilöstöllemme uusia mahdollisuuksia yrityksen sisällä. Osana Oriolaa voimme tarjota entistäkin parempaa ja kattavampaa palvelua asiakkaillemme", toteaa Patrik Åvestrand, ICTHS Health Supportin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Kimmo Virtanen
varatoimitusjohtaja, Oriola
puh. +358 10 429 2069
sähköposti: kimmo.virtanen@oriola.com