Selskabsmeddelelse


Johannes Madsen-Mygdal fratræder som administrerende direktør for InterMail A/S’s ved udgangen af juli 2017, og han fortsætter som næstformand i bestyrelsen.

Bestyrelsen har udpeget Anders Ertmann som InterMail A/S’s nye administrerende direktør. Anders Ertmann er 39 år og har de seneste fire år varetaget rollen som CFO samt haft ansvaret for en række kommercielle opgaver. Anders Ertmann har et indgående kendskab til selskabet, kommunikationsmarkedet og medarbejderne.

Selskabets direktion består herefter af Anders Ertmann som administrerende direktør og direktør Søren Kirketerp.

Anders Ertmann udtaler:

"Jeg glæder mig til den spændende opgave. Kommunikationsmarkedet er voksende. Der er et uforløst potentiale i selskabet, som jeg ser frem til at få udnyttet sammen med de dygtige medarbejdere samt nuværende og kommende kunder. InterMails forretning skal fortsat tranformeres, således at vores løsninger bliver den bedste kombination af digital og papirbaseret kommunikation.”

 

 

Eventuel kontakt

N. E. Nielsen, bestyrelsesformand
Mobil: 42 43 33 43
Mail: N.E.Nielsen@dlapiper.com

  

InterMail er via datterselskabet StroedeRalton en de største udbydere af fulfilment-services, mailhåndtering og it-baserede loyalitetssystemer i Norden. Ligeledes er InterMail den næststørste aktør på det nordiske marked for konvolutproduktion og tiltrykning. Selskabet producerer i niveauet 1 mia. konvolutter om året og har i tillæg en lang række forsendelseskoncepter (SkanPack), som efterspørges af virksomheder inden for den stadigt voksende internethandel.

 


Attachments

InterMail selskabsmeddelelse nr. 13 final.pdf