Resultat af fortegningsretsemission i Vestjysk Bank


Nasdaq Copenhagen A/S


27. septemnber 2017


 

   

Resultat af fortegningsretsemission i Vestjysk Bank

Vestjysk Bank offentliggjorde den 6. september 2017 prospekt (”Prospektet”) vedrørende udbud af op til 744.973.396 stk. nye aktier (”Udbudte Aktier”) á nominelt DKK 1 med fortegningsret for bankens eksisterende aktionærer til en pris på DKK 1 pr. aktie á nominelt DKK 1 (”Udbuddet”), se yderligere herom i selskabsmeddelelse af 6. september 2017.

Tegningsperioden for de Udbudte Aktier er udløbet, og banken meddeler hermed, at fortegningsretsemissionen er fuldtegnet.

I tegningsperioden har Vestjysk Banks eksisterende aktionærer og andre investorer således tegnet Udbudte Aktier eller afgivet tilsagn om tegning af resterende aktier for i alt mere end nominelt DKK 744.973.396, der er det maksimale antal aktier i henhold til Udbuddet. Investorer, der har afgivet bindende tilsagn om tegning af resterende aktier, allokeres et antal aktier svarende til 0,1283 % af det antal aktier, der er afgivet tegningsordre på i Udbuddet. I alt 955.720 stk. af de nye aktier er tegnet i henhold til tilsagn om tegning af resterende aktier, som er fordelt pro rata ud fra afgivne tilsagn. 

En investorgruppe bestående af Aktieselskabet Arbejdernes Landsbank, AP Pension Livsforsikringsaktieselskab, C.L. Davids Fond og Samling, Pensionskassen for teknikum- og diplomingeniører, Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S som repræsentant for diverse investorer, Novo Holdings A/S, Nykredit Realkredit A/S og Vestjylland Forsikring gs, forud for offentliggørelse af Prospektet, har udnyttet tegningsretter og tegnet Udbudte Aktier for ca. DKK 607 mio., svarende til 81,5 % af de Udbudte Aktier, i overensstemmelse med på forhånd afgivne investeringstilsagn. Som følge af fuldtegningen bliver det ikke nødvendigt at trække på de i forbindelse med Udbuddet afgivne garantier.

Udbuddet forventes gennemført, når indbetalingen for alle Udbudte Aktier og registrering af kapitalforhøjelsen i Erhvervsstyrelsen er sket, forventeligt den 29. september 2017. De Udbudte Aktier vil snarest muligt derefter blive optaget til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen A/S i den permanente fondskode for bankens eksisterende aktier (ISIN VJBA DK0010304500) med forventet første handels- og officielle noteringsdag den 2. oktober 2017.

Eventuelle henvendelser vedrørende denne selskabsmeddelelse bedes rettet til adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen på tlf. 96 63 21 04.

 
 


Vestjysk Bank A/S


Jan Ulsø Madsen
adm. bankdirektør

 

 

Vestjysk Bank A/S
Torvet 4-5
7620 Lemvig
Telefon 96 63 20 00
CVR-nr. 34 63 13 28
www.vestjyskbank.dk

 


Attachments

Selskabsmeddelelse - Vestjysk Bank resultat af fortegningsretsemission.docx